Ako znížiť horúčku v 13 týždni?
Paralen nezabera
@marekdianka do vane, naprv tepla, potom vlazna sprcha. spodok noh, slapy potierat citronom
kolko ma teplotu???
..netreba znizovat horucku za kazdu cenu, telo potrebuje vypalit choroboplodne zarodky.... horucka nie je choroba, ktoru ked zn izime tak sme vyhrali, naopak; teplota je priznak, ze telo bojuje, treba ju nechat nech vykona co ma vykonat a len sledovat, aby nestupla nad nejakych 39,5.... potom uz paralen, alebo ako bolo napisane-- vlazno tepla voda a nasladne vlazna....... a tekutiny; Ak sa jedna o tehotnu zenu v 13 TT, tak horucka dietatu neublizi, ak nie je dlhotrvajuca a nejako extremne vysoká nad 39,8 a podobne... kazda choroba, ktoru matka prejde bez liekov a teda sa vytvoria protilatky, je ok- dieta absorbuje aj vytvorene protilatky.......
@jasmika
ja som rozpustila za lyzicku v studenej vode a povarila v hrnceku za staleho miesania cca 5 min, aj tak boli dake hrcky a potom som jej pridavala cez sitko do kazdeho napoja aj po 2L, ved je to bez chuti, ale da sa aj na zahustenie jedla pouzit,je to skoro ako skrob,maizena. Predavkovat sa s tym neda, davku cca 1,5dc mala na cely den. Pri horucke popijala kazdu polhodku aspon. Len ked nam vracala, tak na prekyslenie nam zabrali umebosi slivky, na hrdlo kloktala umeocot v teplej vode,ale jej chuti,aj vypije,ked vie ze je uz zle. Antibiotika nemala uz roky ziadne. Ked uz,tak len koloidne striebro, alebo kapucinku. A vzdy chlorelu.
A este na kasel lotosovy koren. Tot nase domace lieky.
@xlucia 38,7
@marekdianka ako vam je?
@marekdianka Koľko tých paralenov mala? Treba skúsiť aj tie studené obklady, alebo vlažnú sprchu. Ale pozor ten obklad neprekrývať ničím, žiadna perina atď.
Skus studenu sprchu alebo octove obklady na celo a zapastia..drzim palce ;)
Studena sprcha pomohla

ukludnit sa hlavne
dcera,ked ma horucku,viem ze ju niekto nahneval. Par x sme uspesne pouzili hooponopono a zabralo to. Je to o odpusteni. Info na nete.
Pisem toto,lebo asik tazko teras vecer pojdete zhanat koren KUZU do zdravej vyzivy, ale do buducna odporucam do domacej lekarnicky zadovazit. Mozu ho aj male deticky ,tehu,kojace, okrem toho ze zvysuje imunitu,tak stahuje horucku, prirodzene a bez vedlajsich ucinkov.
Ak hrozi nejaky zapal,tak my pouzivame koloidne striebro, prip kapucinku