Ako zvládnuť dlhé lety v tehotenstve s trombofilnými mutáciami?
Tie ktoré ste si počas tehotenstva museli pichať fraxiparine, aké máte skúsenosti s dlhými letmi? Pichli ste si fraxiparine aj pred letom, alebo to netreba riešiť?
Bud fraxi alebo nieco ine v tabletke. To nariadi lekar
@sunshine_18 prepáčte, asi som sa zle vyjadrila. Tehotná teraz nie som. Mám dve homozygotne mutácie a prvý krát ma čaká naozaj dlhý let, neviem či potrebujem lieky na riedenie krvi.
Ja si picham pred letom, v tehotenstve, pri zrazeninach … ale mam aj trombofilny stav aj mutácie. Keby som nedojcila som na tabletkách.
@marylynn tak kým nemáš komplikácie tak sa to nelieči..ale keď ich už budeš mať tak je dosť neskoro začínať keď už vedia že ich máš .môžeš dostať emboliu..ťa ti poškodí srdce ..alebo infarkt ten ti tiež poškodí srdce..alebo mozgovú príhodu .tam tiež už máš komplikácie..alebo trombozu...a potom už máš liečbu.syjovec a sestra užívajú xarelto teraz...no neviem.keby to o sebe viem tak asi by som si rozmyslela.ja mám heterozygotne..to je tá lepšia varianta..sestra a krásna majú homozygotne.a to ti vyšlo homozygot v ktorom chromozóme?leiden ?

No ja by som urcite nesla..