icon

Ako zvládnuť panické problémy počas tehotenstva?

Včera o 17:54

Ahojte prosim vás ako ste zvládly mať problem s panickymi atakmi a tehotenstvo?
Mám dcérku ma 8 rokov stále sa silnou rozprávala že chce súrodenca mám 29 rokov sú dni že som odhodlaná že to zvládnem ale ten strach ma to nenechá riešiť strasne sa bojím a hlavne pôrodu že ako to zvládnem ak príde k tomu aj panicky atak.
Prosim vás je tu niektorá žena ktorá si stym prešla prosim ako ste to zvladly?
Ospravedlňujem sa za anonym❤️

anonym_cc5a4b
Včera o 17:57

*zvladli
A dieta chces lebo pyta 8rocna dcera? To neznie ako Tvoja tuzba, ale jej...
Mozno by bolo dobre si to zvazit, je to dost podstatna vec.

anonym_90f69d
Včera o 17:58

Najskôr porieš panické ataky - potom skús riešiť tehotenstvo.

anonym_1886cd
Včera o 18:01

toto treba riesit s muzom, nie s dietatom

luccys
Včera o 18:06

Esteze dcera nechce duhoveho jednorozca...

amonet
Včera o 18:15

akoze realne sa nevies postarat o seba a chces babo? kazde tri hodiny hore, plac, stres, idealne spustace?

autor
Včera o 18:19
@amonet

akoze realne sa nevies postarat o seba a chces babo? kazde tri hodiny hore, plac, stres, idealne spustace?

@amonet o seba sa viem postarat. Uz rok som bez liekov zvladam to len sa bojim o ten porod

autor
Včera o 18:22
@anonym_cc5a4b

*zvladli
A dieta chces lebo pyta 8rocna dcera? To neznie ako Tvoja tuzba, ale jej...
Mozno by bolo dobre si to zvazit, je to dost podstatna vec.

@anonym_cc5a4b aj my chceme lebo rozprávame sa otom už asi pól roka len ten pôrod mi robí dosť v hlave

autor
Včera o 18:24
@anonym_1886cd

toto treba riesit s muzom, nie s dietatom

@anonym_1886cd paaana určite to riešim z manželom chceme súrodenca pre dcérku problem je môj strach z pôrodu

anonym_ff600f
Včera o 18:26

@anonym_autor ja som dokonca musela brat AD, dieťatko bolo úplne v poriadku a iba tak som to zvládla

autor
Včera o 18:49
@anonym_ff600f

@anonym_autor ja som dokonca musela brat AD, dieťatko bolo úplne v poriadku a iba tak som to zvládla

@anonym_ff600f a ako ste zvládla pôrod ak sa smiem spýtať neprišiel atak počas pôrodu?

pralinka25
Včera o 19:02

a ako si to zvladla pri prvej?

anonym_ff600f
Včera o 19:39
@anonym_autor

@anonym_ff600f a ako ste zvládla pôrod ak sa smiem spýtať neprišiel atak počas pôrodu?

@anonym_autor našťastie vôbec, horšie to bolo po ňom, no mne zase navýšili lieky a do par dni bolo dobre.