Anembryola a prebiehajúci potrat: Ako to zvládnuť?
Ahojte prosím vás kto máte s touto diagnózou už skúsenosť ako to u vás prebiehalo ? Zistili mi to v 7tt prázdny vacok zodpovedá nejakému 5tt :( začala som už aj špiniť spinenie mám už nejaké 3 dni a ktomu bolesti krížov a tlak v podbrušku prosím vás ako dlho to ešte bude trvať kým sa to poriadne spusti a telo sa začne čistiť ?
Ďakujem za vaše skúsenosti .
@mandymoore123 ďakujem krásne, ja som už aj v nemocnici tak čakám že čo sa bude diať a dúfam že mi pomôžu nejakými liekymi aby sa to urýchlilo :(
@beeruska555 nedali ti žiadne informácie ? Držím palce aby si bola čím skôr doma medzi ľuďmi ktorých máš rád a podporia ta 🙏🏻
@mandymoore123 tak včera mu robili vyšetrenia aj odber krvi dnes som sa dozvedela že Hcg je 420 čo je úplne máličko na môj týždeň , no a zajtra vlastne chcú robiť opäť odbery na Hcg a ešte raz vyšetrenie Donom a uvdii sa čo ďalej , veľmi rada by som to uz mala za sebou mám 2 maličké deti ktoré na mna čakajú :(
@beeruska555 chápem. Tiež som chcela ísť čím skôr domov za dcérkou. Určite ťa pustia hneď ako sa bude dať. Asi pozerajú či klesá. Ak klesá tak sa to zrejme spustí samé.
@beeruska555 ahoj, mne začalo špinenie v stredu, postupne sa stupňovalo. Cez víkend som krvácala silno, vtedy zrejme došlo k samotnému potratu. Potom už len zopár dní ako pri menštruácii.
Aj mne sa to stalo 2x držím palce.
Ako kazdy potrat bohuzial, neda sa povedat. Mne anembryolu zistili az v 11tt, takze cosi neskor a nastastie sa spustilo relativne rychlo. Ale kamoske to trvalo cez 10 dni...
Drzim palce a zelam vela sil

@beeruska555 ahoj ,velmi ma to mrzí. Ja som si tým prešla . Brala som aj utrogestan takže trvalo kým sa telo zbavilo liekov. Asi do týždňa od vysadenia som začala krvácať. Krvácala som vtedy dosť dlho. Dúfam že sa rýchlo zotavis 🙏🏻