Anembryomola

maria123a
30. máj 2023

Dobrý deň, pred týždňom som bola na kontrole u lekára kvôli meškajúcej menštruáciu, doktor hovoril že to vyzerá na anembryomolu , vak ale bez plodu vyzerá to na 6+5tt .. počkáme ešte týždeň. Pôjdem na kontrolu či to bude lepšie aj s plodom.. mne je ale strane zle mám príznaky ako u prvého dieťaťa (kedy bolo všetko v poriadku ale) zvracanie a nevoľnosti, je toto normálne aj pri anembryomole?

sima234
30. máj 2023

@maria123a áno je to normálne.

snazilka_bio_mamka
30. máj 2023

ano je to normalne a je mi to luto.😔 ono si telo neuvedomuje ze tam bábätko už nie je a dalej produkujem hcg,tým pádom mas nadalej tehu priznaky. mne dokonca hcg aj celkom rapidne rastlo, preto sme cakali dlho s kyretom, stale ma natahovali, zeje este sanca, nemohli uverit hodnotam hcg a prazdnemu vaku.

bolarazjedna
30. máj 2023

Áno, normálne, hcg máš v tele vysoké (viac ako norma) a to ti vyvolava tehotenské príznaky. Ja som mala tiež anembryomolu (síce bez príznakov, okrem meškajúcej menstruacie), keď mi brali hcg okolo 8.tyzdna, som mala 30.000.

bolarazjedna
30. máj 2023

A zabudla som pridať, že je mi to velmi ľúto 😔

maria123a
autor
30. máj 2023

@snazilka_bio_mamka myslite že je ešte nejaká šanca že sa plod za ten týždeň ukáže? 🙂

snazilka_bio_mamka
30. máj 2023

@maria123a tiez som.chcela.pocut ze sa zjavi.. nechcem vam.dat falosne nadeje. v 6+5 tt by mal.byt jasne viditelný bohuzial dokonca sa mi zda ze uz aj so srdieckom

podmostom
30. máj 2023

@maria123a áno je to normálne, ja som to tiež mala. Prázdny vak kontrola po týždni, kontrola u druhého lekára, ktorý to potvrdil. Príznaky ako pri tehotenstve. Držím palce

babyjune
31. máj 2023

Ja som bola 1x u dr v 6+2 a nic nebolo vidno, len prázdny gestacny vak. O tyzden v 7+2 uz bolo vidno plod aj srdiecko. Takze podla mna sanca este je...

kuko55
12. júl 2023

@babyjune ahoj waw, ja som bola na kontrole 7tt+1 a nebol plod, idem na kontrolu 8+TT tak ale ja ani neverím, fakt sa to môže stať, že sa plod objaví???

babyjune
13. júl 2023

@kuko55 v mojom pripade to tak bolo. Ale v tych zaciatkoch je to 50:50, nikto nevie, ako sa bude tehotenstvo vyvijat. Mas aj odsledovanu ovulaciu? Ja som mala pravdepodobne ovuláciu o par dni neskor (o 2-3 dni), takze aj to urobilo rozdiel na sone.
Drzim palce 🍀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre