icon

Anembryomola a udržanie tehotenstva

26. máj 2025

Ahojte som tehotna myslite že treba predpísať niečo na udržanie plodu ak islo v minulosti o anembryomolu ?(prazdny gestacny vak) alebo sa predpisuje iba keď islo o spontánny potrat

kiwi3
26. máj 2025

Proti anembryomu neexistujú, žiaľ, lieky. Bud sa embryo začne vyvíjať alebo zostane prázdny vacok, to zatiaľ nikto nevie ovplyvniť.

kiki68
26. máj 2025

Vacsinou davaju Progesteron, aspon u mna to nasadili, nakolko to podporuje vyvin placenty myslim.

maartiinaa11
26. máj 2025

Áno mne predpísal progesteron (duphaston) po anembryomole 😊

maminkadeticiek
26. máj 2025

Anembryola znamena ze tam plod nie je ziadny,to znamena ze nemas co udrziavat.Ako laikovi mi zatial nedava zmysel nic speci predpisovat ale treba sa poradit s lekarom

nevenka
26. máj 2025
@maminkadeticiek

Anembryola znamena ze tam plod nie je ziadny,to znamena ze nemas co udrziavat.Ako laikovi mi zatial nedava zmysel nic speci predpisovat ale treba sa poradit s lekarom

@maminkadeticiek ale ona mysli, pri dalsom tehotenstve.

kiki68
26. máj 2025
@maminkadeticiek

@maminkadeticiek to davaju pri dalsom tehu, hento vycistia a dovi. A casto nechavaju progesteron/ duphaston bud do 12, alebo az 20tt. Zase mne to napr pomohlo.