Anembryomola: Skúsenosti s ďalším tehotenstvom?
Ahojte dievčata. pred rokom v marci som otehotnela, moj lekar ma natahoval od 5tt ako sopel do 13 tt, ze ved za ukaze lebo hcg mi rastlo no gestacny vak prazdny.boli to strasne tyzdne..ovela lepsie by som to brala, keby mi povie v 6tt ze nic aposle ma na kyret. mozno to myslel v dobrom ale bolo to utrpenie. no ja vtedy blba som isla uz 4 dni po vynechani MS a nasledne o dalsi tyzden cize teror ultrazvukovy som mala uz od zaciatku. Teraz som znova tehotna, meska mi 5 dni a test mam teraz uz pekne pozitivny, i ked sa ta ciarka rozbiehala pomalsie ako pri prvom. podla poslednej ms som 4+4tt. gynekologicka (samozrejme som menila doktora) ma dovcu az do 8.1. a nasledne sa u nej rezervuju terminy za 2 tyzdne. cize ked sa k nej dostanem budem 8 + tt. vtedy to bude uz 100%, ked tam bude prazdno.po tej skusenosti mam obavy samozrejme. stale mi ale hovori vnutorny hlas ze to bude vsetko v poriadku. mamicky, tehulky, ste tu niektora s rovnakou skusenostou a na 2.x to vyslo dobre? co robit so svojou hlavou pocas toho cakania do terminu aby som na tsketo scenare nemyslela? dakujem..
Ja som to tak mala pri treťom. V nasledujúcom tehotenstve som schválne išla k dr. až keď bolo vidieť srdiečko, čiže niekedy v 8.tt. Bude to v poho, neboj.
@zitaje takze 8 tt je v pohode termin? lebo ona mi hovorila ze mi chce dat hned od zaciatku Duphaston.. a gratulujem a dakujem za povzbudenie 🥰
@kikaaa444 gratulujem, velmi si prajem aby som takuto vetu raz mohla napisat aj ja 😇
Za mňa v pohode, ja som sa práveže už neponáhľala k dr. A hlavne som nikomu nič nehovorila do 12.týždňa (okrem muža samozrejme).
@zitaje to ani ja samozrejme.. i keď ma žerú občas mrle 🙂
Ja som aprily 2023 otehotnenela v 7+6tt som sla na prvu kontrolu babu nebilo srdiečko 😞 ešte sme počkali týždeň ale nič no už som začala aj špiniť šla som na kyret na radu doktora bola som s toho v depresii babo sme chceli a snažili sa dlho ..po 3 mesiacoch od kyretu som otehotnela prave sme sa vzali v kostole a sa podarilo od začiatku som mala v hlave že to dopadne rovnako ze zas budem musieť na kyret ešte som mavala aj špiennia tak som brala progestenalle na prvu kontrolu som sla 8+4tt stale som v čakárni myslela ze na ďalší den isto operacia ze zas to skončí zle a nakoniec babetku bije srdiečko a ešte bolo o par dni vetšie ako podla ms ..tak teraz som v 21tt špiennie už nemam a čakáme zdraveho chlapčeka 🙂🩵

Ahoj ja som mala anembryomolu a potom keď som opäť otehotnela tak bolo všetko v poriadku a dnes už mám 3,5 ročnú dcérku 🙂 držím palce ! 🙂