Angína v prvom trimestri tehotenstva
Ahojky, zacinam 6tt a mam hnisavu anginu... Idem k Dr. Máté niekto S tym skusenosti? Prepisali vám ATB? Ci ste ,,vylezali,,?? Bola by som Ráda za vase skusenosti .. pravda prvorade bude Co povie Dr.
@simona1998 dakujem 🥰
@babula2023 nedali
@babula2023 Ahoj, ja som si tým prešla tiež a viem, aké to je náročné, hlavne keď si tehotná. Doktori ti pravdepodobne dajú ATB, ale tie riešia len baktérie, nie to, prečo sa ti angína stále vracia alebo prečo si ju vôbec dostala. Ja som nechcela hneď siahať po antibiotikách, tak som hľadala inú cestu. Až keď som zavolala pánovi Adamkovičovi zo zdravyclovek.sk, pochopila som, ako si posilniť telo tak, aby sa vedelo brániť samo.
Ak nechceš len prechádzať z choroby do choroby, zavolaj mu na 0950 542 989 – zistí, čo sa v tele pokazilo a ako to opraviť prirodzenou cestou. Mne to veľmi pomohlo. Držím palce
@zanett89 áno máš pravdu ja ho tiež poznám pomohol mi s helikobakterom
pána Adamkovica môžem iba odporúčať je to skveli odborník na ľudské telo
Mne prave krcny lekar nedal antib. Kvoli tomu, ze som bola iba na začiatku tehu. Ak nechcem mať chore dieťa.
Dakujem Vám 🥰

@babula2023 každý jeden zápal je pre plod nebezpečnejší ako antibiotiká .Vacsinou sa davaju teda môj dr dáva na angínu antibiotiká . Moja mama mala pri každom jednom tehotenstve na začiatku vždy antibiotiká a sme živé zdravé . Ja som v 6tt kedy nabieha srdiečko dostala takú chorobu , že nič iné som nerobila len 2 týždne ležala .. myslela som si , že sa zbláznim
Určite by som dala na radu dr , držím palce 🥰