Aniball a krvácanie
Čaute kočky,stala sa mi taká vec že včera večer keď som cvičila z Aniballom ma úplne zahltila krv aby ste si vedeli predstaviť čo pod tým myslím.Deň predtým som necvičila necítila som sa nato nejak bolelo ma celé telo ale pri poslednom cvičení som vypudila 24,2cm úplne v pohode
Včera som začala nižšími centimetrami aby som sa neporanila,predychala som potom som dala 23cm,a ako som vypudila balonik úplne z pošvy sa doslova vyliala krv zlakla som sa viac som už necvičila , žiadne poranenie nemám nič ma nebolí už nekrvácam,ale bolo tej krvi ozaj veľa 🫣 chcela som sa Aniballom pripravovať ako prvorodička nech mam nejakú istotu ,že ma až tak neroztrhne a že budem vedieť dýchať a tak a skončila som na 24cm 😏 som stoho smutná,chcela som aspoň tých 30cm
Ale bojím sa dnes pokračovať už z cvičením,neže sa mi to opäť stane som 39tt poradňu mám až v piatok a ide ma roztrhnúť stoho že ako veľmi som chcela tak som skončila na tak malom čísle.
Stalo sa Vám to niektorej? Cvičili by ste ďalej?
Alebo mam počkať do piatka a opýtať sa na to?
Z teba dvakrat valila krv a nebola si ani raz u lekara?
@really8 Raz 🙂 včera večer len,minulý týždeň som koli krvácaniu ležala v nemocnici a zhodnotili to tak,že proste mam to tam citlive dole a ako ma palpačne vyšetroval tak sa nejaké cievky natrhli,že to môže byť bežné,tak som si myslela najprv že to je tým opäť Samozrejme moja otázka bola položená úplne inak 🙂
Fhu, vali sa z teba krv a nejdes k lekarovi.
Nie, v takomto pripade by som uz ani neuvazovala o dalsom cviceni.
Fhu, vali sa z teba krv a nejdes k lekarovi.
Nie, v takomto pripade by som uz ani neuvazovala o dalsom cviceni.
@michaelam2 telefonicky to zhodnotili tak,že nieje treba pokiaľ to prestane krvácať
Uplne si neviem predstavit, ktory lekar povie tehotnej zene co krvaca ze ak to prestane tak je to ok…bez vysetrenia. Ja by som ani nespala…ale to je jedno…neries cm, porodis aj bez aniballu, v tvojom pripade naozaj nie je vhodne cvicit.
Uplne si neviem predstavit, ktory lekar povie tehotnej zene co krvaca ze ak to prestane tak je to ok…bez vysetrenia. Ja by som ani nespala…ale to je jedno…neries cm, porodis aj bez aniballu, v tvojom pripade naozaj nie je vhodne cvicit.
@michaelam2 porodiť porodím určite 🙂 ale chcela som tomu dodať trošku viac úsilia nech sa nemusím trápiť 😏
Ano to chapem, ale v tomto pripade by to mohlo byt viac skody ako uzitku. Ale je to samozrejme na tebe.
Pri porode Ti pomozu hormony, toto, co robis, akurat si tak poranis sliznicu a mozno aj hlbsie, chutis este daku infekcou do toho a vymalovane.
Hlavne donosit dieta a namiesto stresu z centimetrov sa snazit ukludnit. Psychicka pohoda je viac ako nejake cm. Hlavne v takomto pripade, ked Ti to zjavne nerobi dobre.
ja som fakt v soku z toho, ze sa z teba vali krv a ty si cvicis v pohode s balonikom dalej. lekar nic?
Bohaaaaaaaaa žena rozmýšlaj trošku.......... načo robiť také sprosté cviky, čo myslíš že čo to pomôže? 🙄
ja som fakt v soku z toho, ze sa z teba vali krv a ty si cvicis v pohode s balonikom dalej. lekar nic?
@opuska necvičila som ďalej,však píšem,že som hneď prestala🫣
Pri poranení s aniballom sa z teba krv valiť nebude. Skôr to bude ako svetlo červené špinenie a hneď ustane (cvičím teraz pred 4 pôrodom a toto ozaj nie je poranenie spôsobené ním). To, čo popisuješ ty znie ako začínajúci pôrod kedy odteká hlienova zátka.
Takže sa pomaličky pripravuj, čoskoro budeš rodiť. Niektoré ženy porodila od jej odtecenia do dňa, iné do týždňa týždňa a pol. Ale teda máš to už blízko 🙂
Pri poranení s aniballom sa z teba krv valiť nebude. Skôr to bude ako svetlo červené špinenie a hneď ustane (cvičím teraz pred 4 pôrodom a toto ozaj nie je poranenie spôsobené ním). To, čo popisuješ ty znie ako začínajúci pôrod kedy odteká hlienova zátka.
Takže sa pomaličky pripravuj, čoskoro budeš rodiť. Niektoré ženy porodila od jej odtecenia do dňa, iné do týždňa týždňa a pol. Ale teda máš to už blízko 🙂
@lenkakravcova no to bola taká vodnatá krv klasika vytekala ako voda,žiaden prímes žiadneho výtoku nič v tom nebolo 🙃
Ja som mala rovnakú skúsenosť, chvíľu som cvičila normálne a po pár dňoch mi asi z toho praskla nejaká cievka a celkom veľa krvi, veľmi som sa zľakla. Lekár skontroloval a všetko v poriadku, ale už neodporúčal cvičiť.
No byť tebou určite už necvičím aby si si vážnejšie neublížila a veru tiež by som za lekárom zašla teda.. pohyby cítiš ako vždy nič sa nezmenilo dúfam.. a ja som napr necvičila s aniballom keďže som bola na rizikovom zo začiatku a potom som sa necítila na to a porodila som syna za cca 7 hodín a dcérku za cca 4 hodiny a mala som nejaké tri stehy
Napíš potom o pár dní, teraz chvíľu si daj pauzu 🙂
Ja som cvicila s aniballom a potom neskor som zistila ze mi praskol jeden plodovy obal a pomaly mi odtekala plodova voda.. vsade tvrdia ze nie to sa neda, ze to je bezpecne, ale ja neviem, ja uz by som to nerobila.
Zrejme ti tam praskla nejaka cievka tym tlakom... pockaj si na poradnu, lekar ti urcite lepsie zhodnoti ci cvicit alebo radsej nie.
Inak 24cm je krasne cislo. Aj to ti pomoze pri porode 🙂
Ja som pri cviceni tiez krvacala, sice nie tak silno ako popisujes a lekar vravel ze to nie je nic vazne. Cvicit som uz ale necvicila...
Anibal ti nepomoze s lahkym porodom😉 Su zeny, ktore s nim cvicili a mali tazke porody, ponastrihovane alebo skoncili akutnou sekciou. Anibal nema ziaden vplyv na to, aky porod budes mat😉 Tie co mali nadherny porod, by ho mali aj bez anibalu... 😉
A to ze to nema nijaky vplyv tvrdis na zaklade nejakych statistik? Moj porodnik ma na to uplne opacny nazor 🤭
A to ze to nema nijaky vplyv tvrdis na zaklade nejakych statistik? Moj porodnik ma na to uplne opacny nazor 🤭
@weronka31 to bola otazka na mna?? Ano porodna asistentka, ktoru poznam mi povedala, ze s tym nemam cvicit (co som ani neplanovala...), Nebudem to tu rozpisovat dopodrobna, ale zena porodi narovnako ci s tym cvici alebo nie😉 Cize ak mas mat tazky zly porod tak anibal ti je k nicomu... roztrhas sa aj tak🙈
A skúšal niekto z Vás bylinnú náparku? 🙂 neviete náhodou aké bylinky zmiešať v akom pomere? A či teda niekde v DM alebo tak nemajú "hotovú" zmes ?
Ahoj, mne sa to stalo tiez, praskla mi cievka. Skusala som to o 4 dni a stalo sa mi to znova, potom som s nim uz necvicila. Bola som z toho smutna a nakoniec som aj tak rodila akutnym cisarskym.. a bylinna naparka to bola topka, objednaj si z internetu.
Ahoj, mne sa to stalo tiez, praskla mi cievka. Skusala som to o 4 dni a stalo sa mi to znova, potom som s nim uz necvicila. Bola som z toho smutna a nakoniec som aj tak rodila akutnym cisarskym.. a bylinna naparka to bola topka, objednaj si z internetu.
@caar_oliine práveže som nedochvilna nerada na niečo čakám 🫣😅 preto som chcela,že či niekto nevie aké bylinky v akom pomere nech môžem začať aj hneď keďže som 39+3tt a človek nikdy nevie🫣😅😅😅

Z teba dvakrat valila krv a nebola si ani raz u lekara?