Anopyrin + Fraxiparine pocas tehotenstva
Ahojte, brali ste niektora kombinaciu pocas tehu anopyrin 100 + fraxiparine/clexane 0.3..?? Ak ano aky rozostup ma byt medzi liekmi? Toto mi Dr.nepovedala.
Dakujem
@martaatram lebo ja doteraz do 6tt som brala iba anopyrin 100 ale preistotu mi nasadili aj fraxipari. 0,3 ...anopyrin som doteraz uzivala vzdy vecer
@martaatram a este mam otazku, nespinis nekrvacas z takej davky liekov? Trochu mam z toho obavy
@lucia7933 No tak večer si daj ánopiriin ráno si daj injekciu nesmú sa naraz … V 8. týždni som skončila v nemocnici s masívnym krvácaním ale myslím si že to nemalo s tým nič spravil sa mi potom hematóm 3 týždne som špinila Brala som Ascurytin a vela cčka ..
Tabletka za obedom a injekcia vecer...
@martaatram
@ikonica a s babatkom bolo vsetko ok po tychto liekoch?🙏lebo ma desi ten pribalovy letak k anopyrinu🥺
@lucia7933 necitala som letak …stacilo mi precitat si letáky na lieky s ktorými som stimulovala na ivf ..ale v daka nim aj otehotnela po 9 rokoch … takze niekedy je lepsie nevedieť a verit dr ..
@martaatram
@ikonica
A este mam otazku,tuto kombinaciu vam dali len preventivne alebo kvoli mutaciam?
Ja mam jednu mutiaciu +antifosfolidove protilatky
@lucia7933 na hematologi zistene-zla zrazanlivost krvi +lepive dosticky
@martaatram ahoj,to iste vcera ja, 8tt, po dvoch tyzdnoch pichania fraxi+anopyrin som vcera nadranom o 04:00 zacala velmi krvacat.. a den predtym na kontrole bolo vsetko ok... zevraj hematon
@lucia7933 no tak vela kludu 🙏🏻a verim ze sa vstrebe 🍀🍀🍀
@martaatram len mam obrovsky strach ci mi to tie lieky na riedenie nespustia znova
@martaatram tebe sa to potom uz nezopakovalo? az tak som sa vcera bala ze vcera som vynechala jednu davku fraxiparinu
@lucia7933 a si doma ci v nemocnici ??? s krvacanim by si mala byt v nemocnici ... urcite sama nic nevysadzaj preboha !!!!! tie lieky sa maju brat spolu ...
nie po 3 tyzdnoch s nohami hore sa mi vstrebal spinila som 3 tyzdne odvtedy nic
@martaatram som doma, poslali ma domov, ale dnes idem znova na pohotovost lebo stale obcas este krvacam/spinim :/ tak uvidim co povedia
@lucia7933 nech si ta tam nechaju .. ved mna napichali infuziami aby sa predislo moznemu potratu ...🤦🏼♀️a v ziadnom pripade ma neposlali s krvacanim domov..
@martaatram a kolko dni si tam bola? a to inak ja uz som po dvoch MA...
@lucia7933 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️koli tomu by ta mali nechat a ty si nemas svojvolne vysadzat lieky ...4 dni a presne tie zo beriem koli potratom,na udrzanie..byt tebou idem rivno na pohotovost pokial krvacas alebo spinis
@martaatram tak povedeli jedine to ze ak by sa stav zhorsil, vtedy si ma nechaju
@lucia7933 divne no ..krvacas,spinis....tym ze som Tiež mala potrat Tak sa snažili urobiť všetko preto aby sa to nezopakovalo,utrogestan,,progesteron ti nedali?.. tak ti držím palce
@martaatram progesteron uzivam od 4tt , na pohotovosti mi pichli injekciu na zastavenie krvacania /udrzanie
@lucia7933 Ale očividne ti to nezastavilo keď píšeš že stále špinis a krvácaš..🤷♀️ Neviem no je to na tebe ja už by som tam sedela...
@martaatram tak povedali mi ze je lepsie ak to vyjde von, ten hematon ako keby sa tam mal hromadit, teda ze mam ratat s tym ze nieco este vyjde...ale tak ano je to divny postup :/ od nich..tak preto rozmyslam ze dnes tam skocim znova ..i ked to uz budu 3 ultrazvuky po sebe 3 dni....aj z toho mam obyvy ci to zas aj takto neskodi ...ach :/
@martaatram a este sa chcem spytat, teba automaticky vypisala gyn na pn-ku potom?
@lucia7933 ja som na pnke od januara ..hematom som mala v juni.. neviem podla toho aku mas dr ak chces ist pn popros ju ci by ta nedala ze nechces nic zanedbat ak chces chodit do prace nedavaj sa ...

@lucia7933 ja beriem tabletku rano a picham vecer