Bábo sa dobre nevyvíja a neprijíma všetky živiny
Dobrý večer.
Mám 19 rokov a čakám bábätko. Avšak objavily sa komlikácie. Prvá že sa malé dobre nevyvíja a druhá že nedokáže prijímať všetky živiny.
Doktory ma strašia že nedonosím. Má niektorá aspoň podobné skúsenosti. Každú odpoveď si cením..
@littlenini mali by ta poslat na vysetrenie alebo ti poradim skus sa objednat k Mudr.Grochalovi do Martina.je to velky odbornik,vela mamickam uz pomohl,najdes ho na netu Femicare Martin,Mudr.Grochal
Nie neposlali že vraj sa s týnm ešte nič nedá robiť. Nevedia nedá sa to ešte je moc maličké..
@littlenini Mudr.Grochal vysetruje uz mamivky od 12 tt.ako som pisala skus pozret jeho stranku,snad poradi aj Tebe,je lepsie sa poradit s viacerymi lekari a nespolehat len na jednoho co povie.a ked je nejaky problem jectreba to riesit a nie cakat,
@littlenini vela mamiciek.u nrho noli,vela k nemu chodi a vsetky spokojne.drzim palecky
Ako Vam radi aj vydrnik chodte urcite do martina k mudr.grochalovi ..naozaj super lekar ludsky zavolajte si tam vo vasej situacii vas aj uprednostni nebudete dlho cakat na termin
@littlenini Gynekologia v Trstenej sa specializuje na donosenie baba...skus zavolat,mozno ta prijmu,chodi tam kopec zien z inych okresov...kde im nevedeli pomoct oni nad tym nelamali palice,ale zenu prijali a pomahali ako vedeli....
@littlenini nemáte zle uloženú placentu? Ja som mala placentu praevia marginalis a zdá sa mi, že už v 14 týždni som o tom vedela. Varoval ma, že môže byť dieťatko slabo vyživované keďže placenta je uložená nevhodne. Celé tehotenstvo som brala na jeho doporučenie vitamíny Femibion. Netvrdím, že to pomohlo, ale mohlo to mať nejaký ten pozitívny účinok. Nakoniec je môj synček zdravý i keď sa narodil o 2 týždne skôr a s váhou 2, 8 kg. Verím, že Vám všetko dobre dopadne. V každom prípade treba pátrať po príčine a navštíviť viac odborníkov. Držím palce 😉
@littlenini och je to ťažké ,ale vyriešilo sa ti samo.veď si bola v diskusii kde mamička čaká poškodené babo,tak aj keď to ani nieje útecha,ale aspoň si sa nemusela rozhodovať.prajem ti nech sa ty hlo zotavis psychicky aj fizicky.

@littlenini si este v nizkom stadiu tehotenstva,neposlali ta do nemocnici na nejaké vyživy?ono to ak by si bola aspon v 6mesiaci,ale bábo je malicke :(nevedia povedať v čom je chyba?ak sa nevyvija dobre a neprijima vyživu tak to naozaj nevizerá dobre :(