icon

Bacil v pošve a užívanie antibiotík

zusanna
12. máj 2013

som na začiatku 3 trimestra....po poradni mi lekár zistil že som sa začala otvárať zvnútra...doporučil mi serclage-podšitie a vyjadrenie ešte jedného lekára na gyn.odd...ešte v ten deň som zašla za lekárom z gyn.odd a ten potvrdil žw by aj on podšil-urobil serclage...urobila som si predoperačné a 2.5 som nastúpila na oddelenie gynekológie s tým že nasledujúci deň ma podšijú...no po prijatí zistili že chýba kontrolný ster z pošvy..spravil sa vo štvrtok ale čakala som naň do pondelka 6.5-nález bol BACIL v pošve, nasadili mi antibiotiká+vaginálne čípky Macmiror...z podšitia zišlo..vo štvrtok 9.5 sa urobilo kontrolné sono a nasadili mi pesar s tým že ma aj v ten deň prepustili domov...lieky mi predpísali naďalej aj domov len neviem ako dlho ich užívať...tie čípky viem,celé balenie -čiže 12ks,no s tými liekmi neviem,nepamätám sa ako mi to lekárka povedala..mám nariadený kľudový režim=LEŽAŤ..neviete mi poradiť ak máte niektorá skúsenosť?

mata1001
12. máj 2013

@zusanna ja by som zavolala lekarke - opytala sa...tu ti baby poradia,ale co ked to mas brat uplne inak??? nebude najlepsie sa jej spytat,popripade tam zajdi...prajem skore uzdravenie a aby ste vydrzali az do konca... 🙂

zusanna
autor
12. máj 2013

@mata1001 mne sa zdá že vravela že ešte 4 dni, no nie som si istá..ale skúsim poprosiť kamošku sestričku aby zabehla a opýtala sa 😉

sendy182
12. máj 2013

@zusanna skús aj zatelefonovať......no myslím že celé balenie by si mala doužívať.....kvôli opätovnému ochoreniu.... 😉

aristka
12. máj 2013

ak sú to atb,tie sa musia brať minimálne 7 až 10 dní alebo celé balenie ,moja a ten kľudový režim striktne dodržuj 😉

zusanna
autor
13. máj 2013

@aristka to sa snažím 😉

zusanna
autor
13. máj 2013

mam ešte otázočku na vás ktoré ste si týmto prešli....mali ste pocit že vám každú chvíľku treba na malú?zrejme to bude tým čípkom aby ten bacil skôr zmizol z tela..a ohľadne antibiotík treba vybrať celé balenie-21tbl-dnes je to týždeň,len aby zabrali a nevítaný hosť z tela zmizol a dal pokoj drobcovi aby dorástol do toho augusta 😉