Bacil v pošve a užívanie antibiotík
som na začiatku 3 trimestra....po poradni mi lekár zistil že som sa začala otvárať zvnútra...doporučil mi serclage-podšitie a vyjadrenie ešte jedného lekára na gyn.odd...ešte v ten deň som zašla za lekárom z gyn.odd a ten potvrdil žw by aj on podšil-urobil serclage...urobila som si predoperačné a 2.5 som nastúpila na oddelenie gynekológie s tým že nasledujúci deň ma podšijú...no po prijatí zistili že chýba kontrolný ster z pošvy..spravil sa vo štvrtok ale čakala som naň do pondelka 6.5-nález bol BACIL v pošve, nasadili mi antibiotiká+vaginálne čípky Macmiror...z podšitia zišlo..vo štvrtok 9.5 sa urobilo kontrolné sono a nasadili mi pesar s tým že ma aj v ten deň prepustili domov...lieky mi predpísali naďalej aj domov len neviem ako dlho ich užívať...tie čípky viem,celé balenie -čiže 12ks,no s tými liekmi neviem,nepamätám sa ako mi to lekárka povedala..mám nariadený kľudový režim=LEŽAŤ..neviete mi poradiť ak máte niektorá skúsenosť?
ak sú to atb,tie sa musia brať minimálne 7 až 10 dní alebo celé balenie ,moja a ten kľudový režim striktne dodržuj 😉
mam ešte otázočku na vás ktoré ste si týmto prešli....mali ste pocit že vám každú chvíľku treba na malú?zrejme to bude tým čípkom aby ten bacil skôr zmizol z tela..a ohľadne antibiotík treba vybrať celé balenie-21tbl-dnes je to týždeň,len aby zabrali a nevítaný hosť z tela zmizol a dal pokoj drobcovi aby dorástol do toho augusta 😉

@zusanna ja by som zavolala lekarke - opytala sa...tu ti baby poradia,ale co ked to mas brat uplne inak??? nebude najlepsie sa jej spytat,popripade tam zajdi...prajem skore uzdravenie a aby ste vydrzali az do konca... 🙂