icon

Beriem Estrofem a Progesterón. Hrozí mi missed abortion?

tinta30
12. nov 2025

Ahojte žienky. Chcem sa opýtať, či môžem dostať MA keď beriem Estrofem a Progesteron?

sisa_s
12. nov 2025

Bohuzial ano, tieto lieky len vytvaraju vhodne prostredie pre embryo, ale neovplyvnia, ci sa embryo vyvija zdravo a nedojde k MA

tinta30
autor
12. nov 2025
@sisa_s

Bohuzial ano, tieto lieky len vytvaraju vhodne prostredie pre embryo, ale neovplyvnia, ci sa embryo vyvija zdravo a nedojde k MA

@sisa_s
Ďakujem. Takže zajtra na 14den mam ísť na krv a ak nedošli MA stále mam šancu však???????

sisa_s
12. nov 2025
@tinta30

@sisa_s
Ďakujem. Takže zajtra na 14den mam ísť na krv a ak nedošli MA stále mam šancu však???????

@tinta30 MA myslis zamlcany potrat alebo menstruaciu? Ci sme sa pochopili

tinta30
autor
12. nov 2025
@sisa_s

@tinta30 MA myslis zamlcany potrat alebo menstruaciu? Ci sme sa pochopili

@sisa_s jedinou menštruáciu

sisa_s
12. nov 2025
@tinta30

@sisa_s jedinou menštruáciu

@tinta30 aha, tak prvy komentar neplati, zle som to pochopila...zalezi, z akeho dovodu su nasadene lieky.. kvoli cyklu alebo po ivf? Vacsinou plati, ze pocas uzivania progesteronu nedojde k menstruacii, az po vysadeni (v pripade otehotnenia teda tiez nepride)

tinta30
autor
12. nov 2025
@sisa_s

@tinta30 aha, tak prvy komentar neplati, zle som to pochopila...zalezi, z akeho dovodu su nasadene lieky.. kvoli cyklu alebo po ivf? Vacsinou plati, ze pocas uzivania progesteronu nedojde k menstruacii, az po vysadeni (v pripade otehotnenia teda tiez nepride)

@sisa_s jaj aha tak áno som po ivf a mam estrogem a progesteron

sisa_s
12. nov 2025
@tinta30

@sisa_s jaj aha tak áno som po ivf a mam estrogem a progesteron

@tinta30 podla hcg v krvi zistia, ci si tehotna, alebo nie, to, ze neprislo krvacanie moze byt aj z tehotenstva, aj z liekov, takze iba pockat na vysledky u Dr 🙂 drzim prsty

michaela329
12. nov 2025

Mne dvakrát po neúspešnom vklade menzes prišiel v termíne, takže áno, môžeš aj napriek liekom dostať menzes. Ale ani ak ho nedostaneš, neznamená to hneď úspešný vklad.

tinta30
autor
12. nov 2025

Dakujem ešte raz za odpovede. Tak mech sa stane božia vola. Dakujem dufam, že bude dobre verím