Bez nevoľnosti v tehotenstve
Zdravím zrejme to tu už asi niekedy bolo. Ale rada by som sa spýtala 2 veci. Ako prvé- som v 19 týždni a ja mam také tehotenstvo že ani o nom neviem. Zo začiatku som pociťovala mierne nevolnosti, sem tam žáha ale ani raz som nezvracala je to v poriadku? Ako ja sa nesťažujem že mi neni zle 😅 len z každej strany počúvam ako stále a všetko vyvracaju a ja nič…keby som nezačala cítiť pohyby naozaj ani neviem že som tehotná. A tu by som nadvezovala, pohyby cítim strašne nízko bruško mi eastie a gulatí sa normalne vyššie ale pohyby cítim uplne dole v podbrušku do konca až kusok naď šušurou by som povedala . Je aj to v poriadku?
Tiež som to tak mala a bruško, keď Ti vyskočí a bábo podrastie budeš cítiť kopance rôzne🙂
Ja som pri prvom bola uplne v pohode a pri druhom, som si myslela, ze umriem, ako mi bolo zle. Pohyby mozes citit všade. Neboj, vsetko je v poriadku.
Nemala som abolútne žiadne nevoľnosti, ani raz má nenapinalo a ani som nezvracala. V treťom trimestri má len začala strašne páliť zaha a prestalo to asi týždeň po pôrode 😂
Ja babatko čakám prvý krát tak som neskusená, realne tie pohyby je to niečo prekrásne nejeden krát ma to až dojalo ako je to možné Len som nevedela či je v poriadku ak su pohyby tak nízko. Cítim ich len prvý týždeň čiže som sa ešte nestihla pýtať ani pani doktorky. V každom prípade ďakujem aspoň mám vačší klud❤️
Ahoj, ja som bola 2x tehotná po 40.tke. Ani raz som negrcala, ani záha a ani nič.
V prvom tehu som pohyb zacítila prvý x v práci a ak to som si myslela, že asi črevá....a potom ma napadlo, že jeeeej, veď to je drobček. Takže asi tak.
Obe tehu som mala na zavidenie 🤣🤣🤣
Je to normálne ja som asi 2x vracala za cele tehotenstvo ale bolo mi trošku nevoľno. Zuby som nemohla umývat len vyplachnit s ustnou vodou, ldbo pri pohlade na kefku ma riadne napinalo

Je a buď rada