Bielkovina v moči v 35 týždni

alex1983
17. okt 2012

Ahojte baby. Pisem sem lebo vobec nemam ponatia o co vlastne ide. Pri prvej dcerke bolo vsetko v poriadku a teraz toto. Sestricka mi len cez telefon oznamila vysledok ze zasa je tam bielkovina v moci a ze kazdy tyzden budem odovzdavat 24hodinovy moc a keby nieco tak ma poslu na rizikove 😲 Som z toho hotova lebo vobec neviem co vsetko s tym suvisi... ze ci je v ohrozeni babatko, ci sa moze narodit poskodene alebo co? Prosim ak mate niektora s tymto skusenosti, budem rada ak mi napisete 😉

kristina39
17. okt 2012

ahoj aj ja som pri prvom tehu mala vsetko v poriadku a teraz toto..ja mavam tiez bielkovinu v moci od 37tt...je to zle ale nie az tak ak nemas opuchy a vysoky tlak tak to neni az tak vazne...lebo ja mam aj opuchy aj zvyseny tlak ale dr nerobi paniku len ma viac sleduju..precitaj si clanky o tehotenskej preeklampsii..ale ja si myslim ze to neni tvoj pripad..drzim palce a verim ze budes mat vsetko ok...

dasulik123
17. okt 2012

@alex1983 ahoj ku koncu tehotenstva som mala aj ja presne takyto problem.pri kazdej poradni sa mi ukazovala bielkovina v moci.nakoniec som sa poradila s jednym velmi dobrym gynekologom a ten ma ubezpecil ze pokial nie je zvyseny krvny tlak a opuch noh,mozu byt aj silne bolesti hlavy tak je vsetko v norme.totiz pocas tehotenstva su oblicky velmi zatazovane ved musia cistit dvojnasobne takze v niektorych pripadoch je to fyziologicke.nemusis sa nicoho obavat.ak by nastali ine sprievodne javy ako su silne bolesti hlavy,vysoky krvny tlak a opuch noh a ruk tak vtedy je to nutne uz sledovat.ja som okrem bielkoviny v moci mala aj zvyseny krvny tlak,tak som bola sledovana aj na internom,ale nebolo to az take vazne lekarka mi vtedy nasadila iba magne b6.bolo by dobre keby si mala doma kupeny aj tlakomer a 2-3krat denne merat tlak.ja som si kupila polodigitalny a bola som tak spokojnejsia. 🙂 az nato ze ked som si merala doma,tak bol normalny a na poradni som mala vzdy,ale vzdy zvyseny.takze to mohol byt aj syndrom "bieleho plasta" 🙂 ktovie.

alex1983
autor
17. okt 2012

dakujem baby, ste ma trocha ukludnili. Praveze ani opuchy noh ani vysoky tlak vobec nemam. Mam ho stale nizky a opuchat mi zacali teraz trocha ruky. Tak dufam ze ako vravite bude vsetko ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre