icon

Biely výtok v 32. týždni

14. feb 2021

Neviem co sa to deje ale mam pocit vlhkosti kazdy den tam dole. Nemam ani svrbenie, palenie nic. Len biely vytok alebo len taky vodnaty ako keby som sa pocurala s prepacenim. Neviem ci je to normalne v 32. tyzdni. Vlozky pouzivam ale lezu mi na nervy. Gatky doma nemozem nosit lebo sa citim ako keby som sa tam dole dusila :(
Doktorka povedala ze to je ok. Len neviem ci sa da tomu zabranit. Kazdy den si dam sprchu.
Mala to kazda?

katulastraka
14. feb 2021

neda sa tomu zabranit, je to uplne normalne, ked ti idu na nervy vlozky pouzivaj intimky 🙂 su tensie, ani ich necitis

autor
14. feb 2021

@katulastraka aj intimky som skusala tie tenke... teraz to zial musim robit tak ze mam dve nohavicky bavlnene na den niekedy aj tri a ked som doma chodim bez aj to len ked si necham na sebe nocnu koselu takze pod teplaky si musim dat nohavicky 😀 uz len dajak vydrzat asi

cookie29
14. feb 2021

Doktorka povedala že to je normálne ale Ty nevieš či to je normálne ... načo potom k takej doktorke chodíš?
A mimochodom tehotenstvo nie je len “glamour”. Treba dúfať že nebudeš mat dlhé čistky, ja som chodila 6tyzdnov po pôrode tak že “diaľnica” krvi za mnou... a niekedy boli aj plienky dobre...
Normálny fyziologicky jav.

gabika9878778
14. feb 2021

Práve mám 6 nedelie. Keď tá toto otravuje neviem čo budem potom. Bohužiaľ je to tak. Pošva sa viac prekrvuje a preto máš taký výtok.

autor
14. feb 2021

@gabika9878778 no to bude horsie ale ked to je normalne tak v pohode potom neriesim to potom

kvetinkaaknitevk
17. feb 2021

Mne tiež tvrdil doky vždy že to je normálne a nakoniec mám vždy nejaký problem .. som 33+2 a ležím doma prepustená kvôli častému tvrdnutiu bruska a skratwnemu krčku a pravdepodobne to spôsobila baktéria ecoli z ktorej som mala aj biely riedky výtok vo veľkom množstve .. taak si daj radšej urobiť ster