Biorezonancia v rannom tehotenstve
Ahojte maminy, prosim poradte - planujem ist na biorezonancne vysetrenie a je sanca, aj ked relativne mala, ze by som v tomto cykle mohla otehotniet. Vysetrenie ma byt 4 dni pred terminom MS. Myslite, ze mozem vysetrenie absolvovat? Mozno nepodstatna otazka, je to alternativna metoda, ale nechcem nic riskovat, tehotenstvo by bolo vytuzene. Dakujem za nazory🙏
je to blbost celá biorezonancia ak teda ti naozaj má niekto niečo zistit tak chod na komplet krvné testy kde otestuju v labaku komplet všetko, su aj špecializované kliniky kde ti urobia skutočnu lekársku prehliadku od hlavy po päty
ak teda mieniš oplieskat zbytočne prachy tak skôr tymto smerom
biorezonancia je oblb na entu a divím sa že ju nezatrhli ale tak sk má iné problémy inym smerom
Je v poriadku, ze mame kazda iny nazor, mne konkretne tato metoda v minulosti pomohla tak to chcem opat vyskusat. Zaujima ma nazor alebo skusenost, ci to je bezpecne ak by som mohla byt tehotna. Dakujem pekne🤗
@janka_kubko ahoj, ja chodim je to super dostali ma zo zavaznych problemov chodim do bioharmonie je to normalny Mudr. Doktor s atestaciami len sa tomuto venuje, aj som otehotnela a aj chodim a nie som na voziku vdaka nim ..som tehotna a kludne chodim aj teraz..kludne napis
@monika2605 môžeš mi konktrétne napísat meno a mesto, preklepneme ... a tiež si ako rada pozriem cenník lebo biorezonanciu poistovna neprepláca
@sara07 Mudr. Marian Šuch chodim tam uz 10 rokov viem o com hovorim... a ano nepreplaca to poistivna ale zase ani zderstvo to nie je... jedine sa plati vstupne vysetrenie a potom terpia ..kontroly su zadarmo..je to skvela vec bez nich by som bola niekde na voziku napichana kortikoidmi a antomalarikami a antireumatikami...kto nevyskusa neuveri... chodim tam ja moja manzel.moja mamina, krstna a pod... a vsetkym to pomaha...
@sara07 maju viacero ambulancii ci uz BB, Krusovice, Trnava, Bratislava, Nitra a pod. Staci si dat bioharmonia.sk
@monika2605 a ako pozerala si si aku má špecializáciu ako to je borec ked si trufa liečit komplet všetko
@monika2605 ale máš pravdu keby som mala doma ten pristroj vycalovala za to prachy bila by som aj hlavou o mur aká je to pecka, nejde biznis čo
https://www.finstat.sk/45507988 si pozri aký dobrý biznis , ale nečudujem sa že ludia vyhladavaju kadekoho a chytaju sa aj poslednej slamky pri úrovni a liečbe na sk
vôbec ,
@sara07 pozri sa ja ti nemam co vysvetlovat..ja viem, co robia ako to robia, ze to pomaha, ze chodim cakame babatko vdaka nim..su uzasni... kto neskusi nepochopi... chodi tam mnoztvo ludi vsetci su spokojni aj znami ludia a vela znamych dokonca vela lekarov ich odporuca aj navstevuje..viem svoje... nesud ich, ked ich nepoznas a nikdy si to neskusila..
Podľa mňa chod sama sa chystám niekedy ísť ♥️ povedz si že všetko bude ako byt má. Ak máš byť tehotná tak budeš aj napriek biorezonancii. Ak nemáš byť tak to vyjde nabudúce.
@janka_kubko tiež som tomu neverila, ale zvedavosť bola silnejšia, jediné, čo mi povedala pani, že si mám kúpiť vitamín D a ten mi potom nakazal aj nový gynekológ a za dva mesiace som bola tehotná, predtým sne sa snažili 12 rokov
@monika2605 dakujem velmi pekne, za povzbudenie aj za informacie. Som rada ze tinto pomohlo, a takto zasadne🙏🍀🤗
Ja som s biorezonanciou spokojna. Manzel bol od detstva silnym alergikom a dokázala mu pomoct len biorezonancia...verim diagnostike nakolko bez toho aby som spomenula panovi doktorovi vysetrenie chrbtice s MRI, sam mi problem diagnostikoval na totoznych stavcoch...takze toto ma presvedcilo na 100%.