icon

Bledoružový výtok v 5. týždni

barbie24
30. dec 2021

Baby poradte mam bolesti ako pri menzese pichanie som 5 týždni, bojim sa že začnem krvácať su sviatky zajtra gynekológ nerobi ked je Silvestra. Mam doma Duphason čítala som že pomáha mam sa báť alebo je to uhniezdovanie mam si nasadiť prečítať leták alebo dat magnézium ? Mam dve deti toto som nemala ani pri jednom. Ďakujem

julka29
30. dec 2021

@barbie24 ak sa ti to naozaj nezdá choď na pohotovosť nech ťa vyšetrenia a máš istotu. Áno duphason sa na dáva na podporu a udržanie tehotenstva ja som ho tiež mala na začiatku

barbie24
autor
30. dec 2021

@julka29 mam ho doma no neviem ako užívať čítam že baby užívali pri začiatku tehotenstva

julka29
30. dec 2021

@barbie24 ja som brala ráno a večer po tabletke, mne ho predpísala doktorka okolo ôsmeho týždňa lebo som mala špinenie slabé ale o dva dni už nič...ja som nemala absolútne žiadne bolesti vtedy. Keď som to mala ok už iba tabletku denne som brala

barbie24
autor
30. dec 2021

@julka29 rozmyšlam ze si ju dam lebo sa bojim čo ak sa to zhorší? Budem krvácať? Čiže 2 denne ? Ak sa zhorší určite budem utekať na pohotovosť. Ďakujem

julka29
30. dec 2021

@barbie24 áno na začiatku som brala dve denne a to je iba na podporu tehotenstva a udržanie plodu takže to ti nemá ako uškodiť. Keď bude lepšie už iba jednu denne a kľudne dobrať celé...keď som doprala začala som brat magnézium a od začiatku beriem femibion vitamíny...držím palce nech všetko dobre dopadne

barbie24
autor
30. dec 2021

@julka29 ďakujem pekne dala som si jednu pre istotu podla mna to nema ako uškodit a beriem vitamíny pre tehotné a pomohlo mi magnézium dal som si bolesti uz nemam budem informovať môjho gynekológa o tomto len su sviatky každý je doma budem mu volať hned po sviatkoch a možno mi ho aj nasadí.

dietatko2020
30. dec 2021

@barbie24 uskodit ti neuskodi, je to progesteron, tym sa vyzivuje plod do tvorby placenty. Niekedy moze byt spinenie/krvacanie v zaciatkoch tehotenstva aj kvoli nedostatku progestetonu. Ale, ak by si sa aj nasadila, musis prekonzultovat s dr. a v ziadnom pripadne nevysadzuj napr o den/dva, ak by spinenie preslo. Vsetko konzultuj s dr

lucka_1998
30. dec 2021

@barbie24 ja som v nedelu začala mať niečo podobné avšak krv bola az silno červená neskor hnedý vytok bežala som radsej na pohotovost nasadený mi bol Duphaston špinenie je uz slabsie

barbie24
autor
30. dec 2021

@lucka_1998 a ako ho uzivate? no ja ak začnem krvácať utekám na pohotovosť tie bolesti su take ako pri silnej menštruácii ,no dala som si jednu pred hodinou a bolesti prešli. Ďakujem

floren
30. dec 2021

@barbie24 mne v nemocnici fali 3x1

barbie24
autor
30. dec 2021

@floren ale ste krvacala ja mam len bolesti ako pri menstruacii pálenie pichanie a hlavne okolo pupka

floren
31. dec 2021

@barbie24 ja som spinila jeden deň

barbie24
autor
31. dec 2021

@floren ja nekrvacam nic

floren
31. dec 2021

@barbie24 a bolesti?

barbie24
autor
31. dec 2021

@floren bolesti ako pri silnej menštruácii ale dala som si ráno ten duphason prešlo ma to neviem či si mám dať aj večer alebo či mi stačí len jeden

lucka_1998
1. jan 2022

@barbie24 užívam 2krat denne 1 tabletu

floren
2. jan 2022

@barbie24 určite si daj

snehulienka82
3. jan 2022

@barbie24 babatku duphaston neublizi, max.nepomoze. moze sa brat aj kazdych 6 hodin, ak je zle. Ja som brala pri dcere 3x1

barbie24
autor
3. jan 2022

@snehulienka82 skor je to pri namahe pri upratovani a viacej ked behám neodychujem

snehulienka82
4. jan 2022

@barbie24 tak len pekne lez a nic nerob a daj si duphaston. ;) drzim palce

barbie24
autor
4. jan 2022

@snehulienka82 dakujem pekne