Bledoružový výtok v 5. týždni
Baby poradte mam bolesti ako pri menzese pichanie som 5 týždni, bojim sa že začnem krvácať su sviatky zajtra gynekológ nerobi ked je Silvestra. Mam doma Duphason čítala som že pomáha mam sa báť alebo je to uhniezdovanie mam si nasadiť prečítať leták alebo dat magnézium ? Mam dve deti toto som nemala ani pri jednom. Ďakujem
@barbie24 áno na začiatku som brala dve denne a to je iba na podporu tehotenstva a udržanie plodu takže to ti nemá ako uškodiť. Keď bude lepšie už iba jednu denne a kľudne dobrať celé...keď som doprala začala som brat magnézium a od začiatku beriem femibion vitamíny...držím palce nech všetko dobre dopadne
@julka29 ďakujem pekne dala som si jednu pre istotu podla mna to nema ako uškodit a beriem vitamíny pre tehotné a pomohlo mi magnézium dal som si bolesti uz nemam budem informovať môjho gynekológa o tomto len su sviatky každý je doma budem mu volať hned po sviatkoch a možno mi ho aj nasadí.
@barbie24 uskodit ti neuskodi, je to progesteron, tym sa vyzivuje plod do tvorby placenty. Niekedy moze byt spinenie/krvacanie v zaciatkoch tehotenstva aj kvoli nedostatku progestetonu. Ale, ak by si sa aj nasadila, musis prekonzultovat s dr. a v ziadnom pripadne nevysadzuj napr o den/dva, ak by spinenie preslo. Vsetko konzultuj s dr
@barbie24 ja som v nedelu začala mať niečo podobné avšak krv bola az silno červená neskor hnedý vytok bežala som radsej na pohotovost nasadený mi bol Duphaston špinenie je uz slabsie
@lucka_1998 a ako ho uzivate? no ja ak začnem krvácať utekám na pohotovosť tie bolesti su take ako pri silnej menštruácii ,no dala som si jednu pred hodinou a bolesti prešli. Ďakujem
@barbie24 babatku duphaston neublizi, max.nepomoze. moze sa brat aj kazdych 6 hodin, ak je zle. Ja som brala pri dcere 3x1
@snehulienka82 skor je to pri namahe pri upratovani a viacej ked behám neodychujem

@barbie24 ak sa ti to naozaj nezdá choď na pohotovosť nech ťa vyšetrenia a máš istotu. Áno duphason sa na dáva na podporu a udržanie tehotenstva ja som ho tiež mala na začiatku