Boľavé prsia v 15. týždni. Čo s nimi?

caky13
26. jan 2011

Vie mi niekto poradit čo s bolavymi prsiami? Som v 15. tyzdni tehotenstva a bolesti stale neustupuju.... je to taka silna a rezava bolesť.... a ani kvalitne tehotenske podprsenky nepomahaju....v podstate mam bolesti nielen skoro cely den, ale aj celu noc....... dakujem za odpovede.

wewerka000
26. jan 2011

a kedy maju vlastne prestat boliet?

caky13
autor
27. jan 2011

no to by som aj ja rada vedela... uz som skusala vsetky mozne obklady, ale nic nezabralo.... 😒

klincek
27. jan 2011

raz mi lekarka poradila, ze "prsna zlaza ma rada teplo". mala som vtedy sice iny problem (nesuviselo to s teho), ale dlhsie vyhriatie a jemne pomasirovanie teplou sprchou fakt pomohlo. aj teraz zabera.

mna by este zaujimalo, ale teho podprsenky nosite, ci sa osvedcili, a ci v nich aj spite.. totiz ako som sa docitala, tak pri vacsich prsiach by sa v nich malo aj spat-no jednak neviem, ci to nemoze nejako ublizit, a ak nie, tak ake sa vam osvedcili.

caky13
autor
27. jan 2011

mam vacsie prsia.... a bola som v obchode, kde mali asi 10 tehotenskych podprseniek, ale mne sadli len dve... myslela som, ze to aspon trochu vyriesi moj problem... ale dlhsie ako 4 hodiny nevydrzim byt v podprsenke.... je to proste trapenie..... cize mi je najlepsie bez nej.... a priznam sa, ze si prsia drzim skoro stale... od bolesti.... uz som skusala aj teple zabaly, ale vsetko ma velmi kratke trvanie.... a to som mohla pred tehotenstvom v podprsenkach aj spavat..... bola som aj na sone, ale vsetko je v poriadku.... som z tej bolesti unavena..... ☹ ale dufam, ze aspon drobec bude v poriadku 🙂 .

myreason
27. jan 2011

@caky13 keď ti ani tie zábaly nepomohli, no neostáva ti nič iné ako to pretrpieť..raz musia prestať bolieť. Viem čo je to za bolesť 😀 To bol aj môj prvý príznak tehotenstva, a potom boleli ešte viaaaac, ale asi tak na konci 3.mesiaca bolesť zmizla. neboj, to prejde 😉

caky13
autor
27. jan 2011

no dufam,ze to prejde.... ale zacinam uz 16. tyzden a ...... stale nic.... tak dufam, ze ma to nebude prenasledovat az do porodu... 🙂

martija
27. jan 2011

Ja som 20 tt a uz bolia vyrazne menej. To ja mam este dvoch drobcov,a ten mensi ked po mne zacne skakat (co je dost casto),tak to bolo len neprijemne...V noci kopance od neho do bruska(lebo spime spolu), neviem,co si mam skor chranit,ci prsia ci brucho..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre