icon

Bolesť bradaviek počas kojenia v tehotenstve

rencacaa
21. nov 2014

Ahojte maminy, chcem sa spytat ake mate skusenosti s kojenim pocas tehotenstva. Momentalne som v takej situacii a hrozne ma pri tom bolia bradavky. Doktor mi odporucil odstavit syna. Ale chcela by som ho este kojit, len pri tej bolesti neviem. Dufam to ustupi

marcelatje
•
21. nov 2014

@rencacaa no mňa tá bolesť ešte neprešla 🙄

livocka21
•
21. nov 2014

@rencacaa napisala si o tej bolesti dost malo...mas popraskane bradavky?na to je najlepsi bepanthen....ak nie ale su precitlivene tak mrazena zelenina do podprsenky....🙂 mne to pomohlo....teraz ma uz neboli nic a to kojim uz strnast mesiacov 🙂 🙂 🙂

keziah
•
21. nov 2014

@rencacaa neporadim, nepotesim, aj mna zacali v tehu strasne boliet bradavky pocas dojcenia, ale nakolko tehu zacalo byt rizikove a dostala som lieky, syna som musela odstavit, takze netusim, ci by sa to zase casom upravilo. ale budem rada, ak niekto prida pozitivnu skusenost.

dannaniella
•
21. nov 2014

ja som presne pre tu bolest odstavila dceru, ale to uz mala 2,5 roka. takze mi to prislo celkom vhod. a bolo to dost neprijemne, iba som bola z toho na dceru nervozna. uplne to pochopila, ze ma to boli, preto ze to nebolo vymyslene, ako tu mnohe radia pri odstavovani. a skusila si odsavat¿ ci je to rovnaka bolest¿

rencacaa
autor
•
22. nov 2014

No moj syn ma 13 mesiacov a este som ho chcela kojit ale straasne to boli aj ked papa uz len v noci. Popraskane ani ziadne ine poranenia nemam. Ale citala som ze vela zien koji tandemovo, starsie aj mladsie ale ako zvladli toto tak neviem :(

horseshoe
•
22. nov 2014

@rencacaa pridaj sa do skupiny Dlhodobe dojcenie a prirodzene odstavenie - tam je vela zien, ktore tym presli a poradia ti