Bolesť brucha po prejedení sa v tehotenstve
Ženy ja som taka kravaaaa.. Ach.. Také mam strašne chute tehotenske a dnes som to zaklincovala doslova.. No dala som si klobásu uvarenú s horčicou neskutočne som mala chuť nezjedla som veľa naozaj ani nie celú polku z nozky, ale však aj to stačí. Zrejme mi klobása teraz dobre nerobí... Ale chuť bola veľká. Aby mi nebolo málo dáka som si so synčekom ďalší chod a to rožok s lekvárom a zapila kakaom😁🙄😪 samozrejme je mi teraz zle ako koňovi,, boli ma brucho je mi na grc a uz som bola aj na wcku.. Nadávam si do blbých uz sa mi to stálo 2x a nepoucila som sa. Vy viete ovládať svoje chute alebo sa to stane v tehotenstve samozrejme.. Aj vám? Bože co vám pomáha na bolesť brucha v takomto stave? 🙏🙏🙏 Ďakujem
Ahoj, skus si dat sodu bikarbonu a caj z natrznika husieho 😊 mohlo by pomoct, je to velmi ucinne...ak su aj krce, tak Buscopan. Nech sa rychlo ulavi😉
Ďakujem Vám krásne žienky 🙏 bože oľutovala som to už snáď 100x.. Toto si zapamätam uz navždy tak mi je zle 🙄.. Na chvíľu sa mi uľavilo ale potom som znovu utekala do kúpeľne...teraz ležím zase a čakám ci to prejde alebo co.... No hlavne ze keď som to zjedla tak som si uvedomovala ze mi môže byť zlé zeby som nemala ale tie moje chute to je strašné ovládať sa teraz v tomto stave, je to sila.. :D