Bolesť brucha pred kyretážou

eri28
28. feb 2015

Ahojte zienky chcem sa opytat ci niekto mate skusenosti z bolestami brucha mam ich hlavne vo vecernych hodinach obcas cez den.V piatok som bola na sone a babetku podla echa nebilo srdiecko a velmi malo narastol podla tyzdna bol malinky.Doktorka to skonstatovala ze uz dva tyzdne je mrtvy.Som v zahranici chceli mi dat tabletky a poslat ma domov no ja som odmietla tak ma objednali na stredu na kyretaz.Podla da datumu by malo byt 9tt a pred tym som bola v 7tt a srdiecko bilo.Velmi tazko to znasa moj partner este tomu neveri a nevyrovnal sa z tym.Nechcem ho presviecat.Co ma znepokojuje su bolesti brucha vcera vecer som mala az som plakala a dnes zase zle.Nekrvacam, nemam uz tehu priznaky len mam dost velke brucho na 2 mesiac.Mate niektora skusenosti? Trosku sa bojim ci tie bolesti nevyvolaju potrat do stredy je daleko.Dakujem za kazdu odpoved.

zvonilka111
28. feb 2015

,,,určite sa spoj s doktorom,,,aby si nedostala nejakú sepsu,,,nie je to sranda....držím palce!!

eri28
autor
28. feb 2015

@zvonilka111 povedali mi ze ked zacnem krvacat mozem prist najprv zavolat, ale neviem ci pri bolesti pockam este ci sa to vystupnuje priatel hovoril ze sa to moze spustit ked mam bolesti.

vever1
28. feb 2015

@eri28 tak to mi je ľúto. Tiež som si to prežila :-/ v 8tt ssrdiečko bilo a v 12tt už nie. Týždeň som čakala ci sa niečo bude diať. Nic. Moje telo si to neuvedomilo. Tak som išla na kyretaz. Ak mas bolesti tak to sú asi kontrakcie a tvoje telo to samé vylúči. Ak mas pochybnosti zavolaj verlos.

zvonilka111
2. mar 2015

..asi sa to už spustí :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre