Bolesť brucha v začiatkoch tehotenstva
Žienky poraďte mi prosím už asi štvrtý deň v kuse ma neskutočne bolí brucho. V ten prvý deň som mala aj hnačku. Čo to môže byť? Pri dcérke som to vôbec nemala. Už je to na nevydržanie. Môj doktor pracuje najskôr až v utorok a objednaná som aj tak až na 6.12.
Mám isť na pohotovosť alebo čo robiť? Som ešte len na začiatku (posledny menzes som mala 13.10.) ale nie sú to také bolesti ako som mala na začiatku pri dcérke. Toto bolí v kuse a hrozne ☹
Cize mienis cakat na doktora do 6:12 a cakat, co sa dozvies a nete? A co tak ist a pohotovost?
Mozes potratit, uz si mala byt davno na pohotovosti, ci cakas ze ta vysetrime cez net?? .... Ak mas silne bolesti tak necakaj pokial zacnes krvacat a potratis....
Ja som tiež za to, ísť na pohotovosť. Tiež som tak bola na začiatku - a tam mi Dr povedal, že akékoľvek bolesti v tehotenstve sú zlé. Takže šup na pohotovosť a daj vedieť, ako si dopadla! Držím palce 😉
P.S.: V takýchto prípadoch určite platí to,že radšej ísť 10 x zbytočne, ako raz neist a potom to ľutovať...
Chodte na pohotovosť.Ja som tak mala 3 dni bolesti hnacky,aj som jeden den vracisla a prišla som o dvojičky.Potratila som☹ Radsej chodte.

Ahoj, nemyslím to v zlom, ale na túto tému je tu asi 4-5 iných diskusií. Keď sa to nedá vydržať, choď predsa na pohotovosť, my nevieme spoza PC, čo to je. Môže to byť rozťahovanie maternice, mimomaternicove tehu, čokoľvek. Radšej 5x zbytočne, ako neskoro. Ja som išla s bolesťami na pohotovosť. Raz to dopadlo zle, druhýkrát všetko OK. Držím palce.