icon

Bolesť bruška a minimálne pohyby v 26. týždni

ahojte neviem ci je to normalne tak rada by som chcela vediet vas nazor.som v 26tt idem na 27tt.aposledne dni citim pohyby minimalne.a taktiez ma boli brusko.a neskutocne taha.kedze som prvorodicka nie som si ista ci to je normalne.vedeli by ste mi poradit a povedat aky mate nato nazor.dakujem

gromkaver
2. mar 2014

@veronikakucerkova to, ze ta boli brusko a akoby sa ti natahovalo moze sposobovat rast plodu. babatko rastie a aj tvoje telo sa tomu prisposobuje. ja som mala ak pri prvom aj druhom take tahanie, opat sa to na chvilku ustali a potom opat 🙂,. odporucam ti kremovat sa, aby ti nevznikli strie. co sa tyka pohybov, tak by si ich citit mala, este dietatko nie je tak velike, ale tiez sa mu uz strieda cas kedy oddychuje/spinka a kedy je hore. pekne si lahni, hladkaj brusko a pokial by si naozaj citila malo pohybov, tak zajdi k dr., ale uvidis, vsetko bude v poriadku. viac si mozes precitat aj na www.tehotenstvo.academy.sk

magic08
2. mar 2014

Vsetko co suvisi se tehotenstvom a bolestou moze a nemusi byt normalne. Ak sa ti nieco nezda kontaktuj svojho dr. alebo bez na pohotovost. Radsej zbytocne ako neskoro. Drzim palce.

veronikakucerkova
autor
2. mar 2014

@gromkaver dakujem hej je to take tahanie... natieram sa a ked lezim tak citim pohyb ale nie kopance ale mensi ako pred par dnami.take bublanie 🙂

veronikakucerkova
autor
2. mar 2014

@magic08 hej uz som rozmyslala si na pohotovost uz som raz bola a to bola ina bolest dala ma doktorka guajakuran a odvtedy to preslo a teraz take ine,... ale asi zajtra radsej zajdem doktorovi 🙂 dakujem

gromkaver
3. mar 2014

@veronikakucerkova pozri, urcite chod, ozaj nic za to nedas. aj ja som pri prvom tehu bola ostrazitejsia a tiez sa stavalo, ze sa cely den nehybal, ale ked som si lahla a hladkala ho, tak sa zobudkal a potom sa pekne pretacal a kopal. drzim palce a napis ako si dopadla ak by si sla k dr. pa 🙂

veronikakucerkova
autor
3. mar 2014

@gromkaver taak baby dakujem za rady ale teraz nad ranom si tie posledne dni vynahradil.. asi ma dake kludne obdobie, vraj. lebo som volala dr. a ze to sa stava ale mam si to sledovat ak by sa ani v noci nehybal moc az vtedy mam prist.. to bola odpoved ... ale dakujem vam moc

gromkaver
3. mar 2014

@veronikakucerkova no tak vidis, Arthurko sa vzdy zacal vrtiet az po 21.00,. potom od 23.00 do asi jednej nad ranom a o piatej a po porode presne takto papaval 🙂 ... vela zdravicka a nech vsetko dobre dopadne 🙂