Bolesť hlavy v tehotenstve
Ahojte, bolela/bolí vás hlava v tehotenstve? Som 31 týždeň a mám bolesť hlavy už tri dni (oblasť spánkov a čela, ako pri dehydratácii). Tlak mám ukážkový, hemoglobín v norme, tekutín denne 2-3l, spánku si doprajem, opuch končatín nemám (napadla ma hneď aj preklampsia). Už som zúfalá 😔
To naozaj nikto nemá podobnú skúsenosť? 😔
@anonym_autor ja som mávala migrény
@anonym_autor ja som mávala migrény
@zuzuky a mávala si ich aj pred tehotenstvom? Nikdy som na migrény práveže netrpela, tak či by sa mohli spustiť v tehotenstve
Ja som mavala tiez pri vsetkych 3 tehotenstvach a tiez bolo vsetko ok, dakedy to bolo neunosne, ale co uz, treba pretrpiet… podla trimestra je dovoleny paralen alebo ibalgin
Ja som mavala tiez pri vsetkych 3 tehotenstvach a tiez bolo vsetko ok, dakedy to bolo neunosne, ale co uz, treba pretrpiet… podla trimestra je dovoleny paralen alebo ibalgin
@borelia zatiaľ som Paralen nebrala, ako tak tie bolesti zvládam, bolela ma hlava už aj horšie (pred tehotenstvom). Ale som z toho unavená a znechutená, od nedele absolútne neschopná a ležiaca. Minulý týždeň som mala poradňu a všetko bolo ok, teraz toto. Iné ťažkosti nemám, preto nechápem, z čoho to môže byť.. 😔 ďakujem za odpoveď
@anonym_autor mávala som aj pred ale počas tehotenstva intenzívnejšie.
@zuzuky ďakujem za odpoveď 🙏🏻 tak snáď sa to nebude zhoršovať
Absolutne nema zmysel trpiet, normalne si daj (kludne rovno dva) paralen, naco je dobre tri dni lezat mrtva a ani neskusit ci ti paralen nepomoze?
@borelia zatiaľ som Paralen nebrala, ako tak tie bolesti zvládam, bolela ma hlava už aj horšie (pred tehotenstvom). Ale som z toho unavená a znechutená, od nedele absolútne neschopná a ležiaca. Minulý týždeň som mala poradňu a všetko bolo ok, teraz toto. Iné ťažkosti nemám, preto nechápem, z čoho to môže byť.. 😔 ďakujem za odpoveď
@anonym_autor za mna vzdy lepsie dat skor ako neskor, potom uz nic nezaberalo… zbytocne rozmyslat preco je to tak.. tehotenstvo je uz take, urcite paralen neublizi
@anonym_autor za mna vzdy lepsie dat skor ako neskor, potom uz nic nezaberalo… zbytocne rozmyslat preco je to tak.. tehotenstvo je uz take, urcite paralen neublizi
@anonym_autor mňa tiež bolievala hlava ,nedala som ani Paralen a trpela som 😭 niekedy to bola katastrofa
@anonym_autor ahoj.. Ja mam bolesti hlavy od začiatku tehu.. Jedine co si môžeš dat, je paralen... Ak je to neúnosné, tak každé 4hodiny môžeš dat... Ja mávam migrény 4 dní v kuse a potom pár dní pauza a potom opäť 3-4 dní bolesti hlavy... Nič nezaberá... Ani voda, oddych, a ani len paralen... Už len vydržať... Držím palce 🤞
Ja som teda len v 19tt... Občas ma bolieva hlava (vacsinou mam vtedy hrozne nizky tlak), mne pomoze glg coly, ladova voda, slabsia kava, nieco sladke alebo prechadzka, teda vacsinou. Ale stalo sa, ze nezabralo nic a par dni za sebou ma hlava bolela, potom ma zacal boliet aj chrbat a zistila som, ze ta hlava ma bolela z neho...
@anonym_autor neviem či pomôže ale ja mávam tiež od kedy som prešla do 2 trimestra migrény. Mne pomáha magnosolv. Ja som sa paralenu chcela vyhnúť, zatiaľ sa mi to darí a prejde to. Ak nemáš magnosolv tak skús aj iné magnezium- magnesi lactas alebo magnerot.

To naozaj nikto nemá podobnú skúsenosť? 😔