Bolesť hrdla a zvýšená teplota v tehotenstve
je velmi zle ak sa necitim dobre? Bolest hrdla,zvysena teplota,bolest hlavy.?
No vy ste jej pomohli 🙂 V ktorom si tyzdni? Vo vseobecnosti pri akejkolvek zvysenej teplote, by si mala vyhladat lekarku. Ak mas bolesti v hrdle, v tehotenstve sa odporuca bioparox sprej, ale vo vyssom stadiu. Urcite si neordinuj nic sama a ak mas teplotu tak v tehu je povoleny paralen.
Tak si tak ako ja 🙂 ak by sa ti hrlo zhorsovalo,pokojne si popytaj bioparox. Moja mamka je gynekologicka,takze ak by nieco pokojne kedykolvek rada popisem 🙂 drzte sa aj s babatkom 🙂 a urcite to preliec
No to neviem,ja sombola iba na cajiku lebo lieky mi nedal ziadne. Cize caj a postel a vypotit 🙂
@adriel22 ahoj ja som mala tento tyzden bOlesti hrdla, zvysenu teplotu a plny nos- na hrdlo som brala septisan cmulacie tabletx tie mozu tehotne, dalej homeopatika- homeogene a coryzalia to mozu tehulky. Za den som videla zlepsenie. A to som iba v prvom trimestri. Na hrdlo este z domacich receptov zabera salka tepleho mlieka s lyzickou masla a medu a zabal s kacacou mastou na krk. Dufam ze ti to pomohlo. Skore uzdravenie.
Ahojte babule viete mi povedať aké čaje sa môžu v tehotenstve piť. Ja som si dala tento týždeň materinu dúšku a dakde som sa teraz dočítala vraj sa nemá piť ; / Neviem ako je to so zázvorom a inými bylinkami. V práci sú všetci chorí a dáko kašlú na kolegovcov ;) Tak sa to na mna nalepilo. Bolí ma hrdlo ale teplotu nemám. Som v 14 tt ;) ďakujem Vám
@miselll99 Caje jednoznacne bylinkove, ovocnych co najmenej. A bylinkove hocake. Hlavne harmancek,medovka, zihlava, mata, šípky. viac najdes aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/bylinkove-caje-v-tehotenstve-ktorym-sa-vyhnut/
Dakujem ti velmi pekne. Bola som v lekárni a dali mi cumlave tablety propolky a oscilococninum homeopatika a su aj pre tehulky tak snáď sa mi polepsi.nemáte s tym niekto skúsenosť?
Ahojte,potrebujem radu. Som v 7 tyzdni tehotenstva a boli ma velmi v hrdle a mam nadchu. Citala som ze pomaha bioparox ale mne byva po nom zle. Nevedeli by ste mi prosim poradit co je vhodne pre mna? Dakujem

ved si sa nic nespytala...