icon

Bolesť klbov a kostrče

fallenkaa
15. sep 2022

Ahojte od 34tt mám neskutočne bolesti kolien pri vstavani a kostrce, občas mi až vyráža do nohy
Bola som aj na neurologii, doporucene len suché teplo, kludovy režim.
Viem že na vine je hormón relaxin, zmeny panvy, zvýšenie hmotnosti .

Máte niektorá rovnaký problém pripadne mali ste aj v predošlom tehotenstve? Prešlo to po pôrode?

duratlicka
15. sep 2022

@fallenkaa Ja som mala bolesť pravého bedrového kĺbu, vyzeralo, že sa mi rozchádza panva. Rodila som prirodzene a po pôrode to prešlo.

lluciiiii
15. sep 2022

Ja mam tento istý problém a to som 28tt niekedy az neviem vstať predošlé tehu som mala ku koncu az takéto stavy ale naštastie to prešlo po pôrode vždy

fallenkaa
autor
15. sep 2022

@lluciiiii a
Koľko po pôrode to prešlo? Ja niekedy rozmýšľam či vôbec vstať a ísť na záchod alebo ešte počkať hodinu nech nemusím vstavat kvôli bolestiam kolien 😀

lluciiiii
16. sep 2022

@fallenkaa ja som mala sekcie len tak som to mala zložitejšie tým ze som nemahala aj brucho tak ma to celé bolelo po pôrode ale tak mesiac a bola som úplne v pohode.. ja tiež tak nejak a v noci ani nevstanem a hlavne ked mam vecer este venčiť aj psa tak ma ide poraziť kopec krát rozmýšľam ci sa aj jemu chce von este 😅 ale najhoršie úplne to mávam ja ku večeru cez den ako tak zvládam a magnezium si davas? Mne to odporučil gyn kvoli tomu aj len viem ze nejaký mesiac pred pôrodom sa ma vysadiť