Bolesť krížov - panvového dna v 31. týždni

syska90
11. aug 2013

Ahojte maminy,
chcem sa Vás opýtať, či aj vy máte podobné problémy ako mám ja. Som v 31tt. Beriem magne, trochu mi tlmí tie bolesti, ale už teraz to skoro ani nezaberá. Nehorázne ma ťahá celý spodok, už len chodenie mi robí problémy. Keď sa v posteli chcem otočiť, myslím, že umriem od bolesti, príde mi to ako keby som mala privrznutý nerv. Už to neviem inak pomenovať. O krížoch ako ma bolia ani nehovoorím. Pri prvom som až takého bolesti nemala. Aké máte skúsenosti vy?

tinki
11. aug 2013

@syska90 v druhom tehotenstve som tiež mala horšie bolesti, ale také, čo sa dali zvládnuť..Mám kamošku a tá to spomenula doktorovi a on jej dal na to nejaké lieky..okrem magnézia ešte nejaké..a s tým to zvládala..

syska90
autor
11. aug 2013

No mne kázal, len oddychovať, ale to sa pri dieťati teda nedá.

zuzanna1512
11. aug 2013

ja mám tiež oddychovať 3x denne magnerot, vitamin C, a vápnik, už mi z toho pomaly začína prepínať, od polovice apríla iné ako postel a tabletky nepoznám

srsnovana
28. nov 2013

ako ste to zvladali ja mam teraz take bolesti ako ste pisaly neda sa to vydrzat...este k tomu aj do prace chodim...v postely sa len na bok idem otocit a mam bolesti nic neberem len vitamin C a megnezium ale nic nepomaha..aky bol porod ked ste pocitovaly takuto bolest...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre