Bolesť krížov - panvového dna v 31. týždni
Ahojte maminy,
chcem sa Vás opýtať, či aj vy máte podobné problémy ako mám ja. Som v 31tt. Beriem magne, trochu mi tlmí tie bolesti, ale už teraz to skoro ani nezaberá. Nehorázne ma ťahá celý spodok, už len chodenie mi robí problémy. Keď sa v posteli chcem otočiť, myslím, že umriem od bolesti, príde mi to ako keby som mala privrznutý nerv. Už to neviem inak pomenovať. O krížoch ako ma bolia ani nehovoorím. Pri prvom som až takého bolesti nemala. Aké máte skúsenosti vy?
ja mám tiež oddychovať 3x denne magnerot, vitamin C, a vápnik, už mi z toho pomaly začína prepínať, od polovice apríla iné ako postel a tabletky nepoznám
ako ste to zvladali ja mam teraz take bolesti ako ste pisaly neda sa to vydrzat...este k tomu aj do prace chodim...v postely sa len na bok idem otocit a mam bolesti nic neberem len vitamin C a megnezium ale nic nepomaha..aky bol porod ked ste pocitovaly takuto bolest...

@syska90 v druhom tehotenstve som tiež mala horšie bolesti, ale také, čo sa dali zvládnuť..Mám kamošku a tá to spomenula doktorovi a on jej dal na to nejaké lieky..okrem magnézia ešte nejaké..a s tým to zvládala..