Bolesť maternice v 26. týždni
Dobrý deň, som 26 TT, je normálne aby ma bolela maternica vyslovene na dotyk?
@jaskolka aha, čiže keď niekto povie, že ho boli slepak a si rukou drží to miesta tak sa ho dotýka?
Ty si napísala, že boli" vyslovene na dotyk". To sa, nedá povedať o ničom, čo máš vnútri a čoho sa nedá reálne dotknúť. Ani "bolest slepaku" nebude na dotyk, len maximálne môže povedať človek, že ho bolí brucho na pravej strane dolu na dotyk. Nie ze ho bolí slepak na dotyk, keďže slepeho čreva sa nikto dotknúť reálne nemôže.
@jaskolka počuj, dobre vieš ako to bolo myslené, ak nevieš poradiť, nekomentuj.
Veď som ti poradila v prvom príspevku. Nechápem, nad čím sa rozčuľujes. Ty píšeš veľmi neurčito.
Aká je to bolest?Tupá, ostrá? Kŕče, pichanie, tlak? Lebo v 26 tt sa normálne maternica rozťahuje,a môže to byť také nepríjemn
Len stále nikde nepíšeš, aká je to vlastne bolest.
Ahoj, toto je trosku starší príspevok, som v 29 tt a mam rovnako bolave / xitlive miesto na maternici.
Bolo to niečo vážne? Prešlo to?

Ty sa vieš dotknúť svojej maternice? Lebo inak si neviem predstaviť, ako ta môže bolieť vyslovene na dotyk.
Alebo máš pocit, že pohyby dieťaťa sú bolestivé? Alebo skôr sa ti napína koža na bruchu, ako sa zväčšuje maternica, nemôže to byť skôr toto? Ci Sú to kŕče, pichanie alebo tlak?