Bolesť na pravej strane bruška v 13. týždni
Dobrý deň dnes som akurát v 13 tt a od rana ma pichá a boli na pravej strane podbruska ako keby vaječníky alebo neviem čo tam môže byt aj keď si to zatlacim to boli je to ok ? Lebo bola som v pondelok u doktora a bolo všetko v poriadku nič nehovoril že by videl len mi dal lieky a masť na kvasinky môže to byt len rozťahujuca sa maternica ?
Roztahuje sa maternica. Ja som sa zvijala od bolesti take to bolo a po urcitom tyzdni to preslo
Ahoj ja by som pre istotu šla k doktorovi ešte raz. Urobila som chybu že som nešla a mala som zamlcany potrat
Tiež som mala tak in bolesť, v noci počas spánku som sa prebudila na dosť veľkú bolesť v podbrušku a tiež pichanie v pravom boku. Išla som k lekárovi povedal mi ze všetko je v poriadku a ze takáto bolesť väčšinou býva, keď by som mala dostať menštruáciu alebo mala mat ovulaciu. Povedal mi ze mam brat No SPU a magnézium

takych bolesti este bude 🙂 to je roztahujuca maternica,nic sa neboj..aj ked budes mat bolesti ako pri ms,je to ok..a casom pribudnu dalsie 😉