icon

Bolesť v 35. týždni + 2 dni

gabriela2952
11. mar 2023

Veľmi veľká bolesť tam dole, len tak tak som prešla a každý krok neskutočne bolel. Akonáhle som si sadla bolesť prešla 35+2. Je to v poriadku alebo to treba dat skontrolovat?
Dnes som nemala nejakú veľkú aktivitu, dala oprat a urobila som koláč.

athena27
11. mar 2023

@gabriela2952 poviem ti že ja som tiež ledva chodila, mňa malá tlačila už dole veľmi v tom čase, každý krok s nádychom.. viac som už len posedávala a oddychovala. Možno budeš rodiť skôr ako máš termín u mňa to tak bolo, tým že hlavička bola už nízko. Ak ti na gyn povedali, že máš správne otočné bábo tak sa bude vytvárať dole tlak.

gabriela2952
autor
11. mar 2023

@athena27 áno mala je otočená dole hlavičkou, v stredu som bola na poradni a dr povedala ze je ešte pekne vysoko. Pretože už aj pred tým som mala taky pocit dole. Je pravda ze mala je k týždeň väčšia.
Takúto bolesť som veru mala prvý krát, tak som sa vystrašila ale už je to dobre. 🤗

nikool701
21. mar 2023

@gabriela2952 pokial je vsetko v poriadku tak super. No u mna taketo bolesti boli sposobene skracujucim krckom, takze ak si nie ste ista, radsej nech vas vysetria🙂

gabriela2952
autor
21. mar 2023

@nikool701 asi je to individuálne, hocikedy pociťujem také bolesti a dnes som mala aj poradňu a všetko uzavreté 😁