Bolesť v podbrušku v 39. týždni
ahojte.. ak mate skusenost s takymto ono to neni taka klasicka bolest ako pri kramoch, tu mam casto toto je skor taka krcovita ako ked sa vam hybu creva a potrebujete ist na zachod potom. ale mna to uz boli od vcera a vkuse a teraz neviem ci to porod alebo creva :D neda sa to rozoznat ale ked som bola u dr naposledy tak povedal ze sa neotvaram absolutne a ze v najblizsej dobe isto neporodim.. tak teraz neviem :D
Skus si dat teplu sprsku a uvidis ci to neprejde,ono babo v takomto stasiu uz tlaci na creva,mechur proste vsade.. No a pozoruj ci nezacnu kontrakcie 😀
@lenkamaxim hej? :D by som sa potesila keby to bol porod :D ale ono to trva od vcera uz ale frt sa nic ine nedeje tak neviem :D
@lenkamaxim hej aj kupala som sa vcera vo vriacej vode skoro ale stale ma to bolelo rovnako proste :D
No u mna to bolo tiez tak, divne bolesti ,necitila som ze je to porod ,len krce ,ale uz ked to trvalo niekolko hodin muz ma hodil do auta a co lekar ? keby ze pockam este doma tak do pol hodiny rodim doma.. Takze si skus tu bolest odstopovat ak tie krce prejdu a o chvilu zacnu ,niekolko krat.tak radsej sa co najrýchlesie doprav do nemocnice... drzim palce
baby ale ono to neboli v intervaloch proste ked zatlacim na to miesto tak napriklad vtedy alebo ked sa postavim alebo cupnem si proste takto.. nie ze samovolne by to nejako zacalo boliet.. ked urobim pohyb nejaky asi alebo co
Tak jedine cakat 🙂 hlavne sa setri,nic nechci unahlit,budes potrebovat vela sil! Mozno ta naozaj babo len tlaci a pripravuje sa do porodnych ciest,no porod moze nastat napr.aj za 2dni..Drzim velmi palce a ked to pride,prajem lahky porod!!!
@lenkamaxim dakujem moc za podporu.. porod bude lahodaaa :D (musim si to vraviet inak by som trpla)
Ahojte babule chcem sa spytat som prvorodicka som 39 tyzni a uz druhy den ma boli pod bruskom moze byt ze sa otvaram?

Ahoj,tak ja som toto mala vecer pred porodom,pretrvavalo to an rano a o 13:00 som zacala rodit 😀