Bolesť v podpazuší - čo to je?

tucniacik
21. mar 2009

ahojte,
od vcera ma boli miesto pod pazuchou, je to presne pod miestom ako rastu chlpky, skor v tej hornej plovici smerom k ruke, nie k telu...mam to miesto take zacervenane, asi zapalene, asi ako dvojkoruna, presne tam ma to boli, citim to aj pri kazdom pohybe ruky, co to moze byt? napada ma ze su tam potne, mazove zlazy a uzliny, este som to nidky nemala, neviem co s tym a ci sa mam znepokojovat, mate s tym niekto skusenost?

wali
21. mar 2009

no neviem, co to je, ale urcite nepouzivaj ziadne deodoranty a antiperspiranty a asi by som v pondelok skocila ku dr. to budes mat istotu a nebudes sa zbytocne stresovat. ja som mala bolestive miesto pod pazuchou, ked som kojila, dokonca som to mala aj pripuchnute - boli to uzliny, ale ziadne maste od dr mi nepomahali, tak sme pockali, ako sa to vyvinie, ked dokojim. no a po ukonceni kojenia mi to zmizlo. teraz som opat teho a uz sa mi zda, ze zase mi zacina ta jedna pazucha pripuchat a obcas citim aj bolest v nej. tak by to teoreticky mohlo mat suvis aj s tvojim tehotenstvom - predsa len hormonalne zmeny a tak... no radsej sa porad s dr 😒

ingemor
12. aug 2012

@tucniacik ..ahoj..vidim, ze je tu prispevok uz starsi, ale chcela by som vediet ako to dopadlo s tvojim problemom, pretoze mna teraz tiez taky trapi, lenze ja uz 8mes. nekojim a nie som ani tehotna..bola som s tym uz aj u lekara, vraj to asi bude z holenia, ale este ma poslal na usg, ale to ma caka az v utorok..prosim, ak si tu este na mk, odpis mi..vopred dakujem..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre