icon

Bolesť v slabinách počas tehotenstva: Možné príčiny?

2. jún 2024

Ahojte baby,ktoré máte alebo ste mali bolesti na pravej strane slabine medzi rozkrokom v tehotenstve 28tt.
Už to mám skoro týždeň ,ale bolesti sa stupnili tak že už druhý deň sa nemôžem vyspať,chodiť ako sa idem postaviť strašne ma to obmedzuje ,idem zajtra k lekárke mám kontrolu tak určite spomeniem.
Neviem môže to byť ,že som nedávno prekonala mykózu alebo či to môže byť aj s chrbtice ( prasknutá platnička )
Ja už neviem liekmi od bolesti sa nechcem dopovať
Toto mám 4 tehotenstvo ,ale toto som ešte nezažila takú bolesť ... Ďakujem za každú odpoveď
Posielam foto kde je to bolestivé červeným označené

Bolesť v slabinách počas tehotenstva: Možné príčiny?
pallacinka29
•
Autor odpoveď zmazal
•
any3108
•
2. jún 2024

Ja som 2x tehotná (aktuálne v 35.tt) bolesť slabín som mala v oboch tehotenstvach, aj teraz, v treťom trimestri
Stupňuje sa k večeru, záleží, čo cez deň robím, ak mám náročnejší deň, tak k večeru je to na nevydržanie
Gynekológ povedal, že všetko je ok a takáto bolesť býva, tým ako je dieťa uložené

anavixy
•
2. jún 2024

Mozu byt aj krcove zily, ale nemusi to znamenat vobec nic, len to ze si tehotna.. ale urcite ries s gynekologom, nech vyluci veci, co sa daju alebo co je potrebne riesit.

autor
•
2. jún 2024

No to som aj nejako pozabudla napísať ,že mám trombofiliu pred týmto tehotenstvom som mala trombózu,ale to ma boleli obidve lýtka teraz beriem Anopirin a mesiac pred pôrodom si budem pichať injekcie
Tak to môže súvisieť aj s týmto ,že bolesť nenastala v lytkach ale v slabinách

@pallacinka29