Bolesť v triesle v 25. týždni
Ahojte, mam dost vyraznu bolest asi od obeda zacalo to po chodzi, uplne normalna v bezny den normalnej zeny. Neskor ako som troska poupratovala atd. zacalo sa to zhorsovat. Dokoncujeme dom, takze viac chodim a umyvam ako sedim, zial inak sa neda. Lebo moja svokra tazke bedne v praci dvihala tehotna, tehotenstvo nie je choroba! Obavam sa, ze ci je to zvysenym pohybom ci namahou. Boli ma to uz aj pri chodzi a je to skor dole pri rodidlach od lonovej kosti smerom dole ale len vlavo.
Magnezium uzivam.
Na lonovú kosť sa upínajú väzy držiace maternicu. Takže keď ťa to bolí len na jednej strane, tak to je určite ono… v tehotenstve to bolí veľa žien, väzy sú namáhané ako sa maternica rozťahuje. A námaha tomu žiaľ nepomáha. Takže si oddýchni a šetri sa.
Mne na to pomaha joga, resp dobry strecing
@hederamonstera skusim to aj ja 🙈
@dixitka snazim sa oddychovat a magnezia beriem dost ale nejak niektore dni ako dnes su moc zle ani chodit mi dobre nejde 🙈
@kukulda1234 mna presne dole uplne, som z toho uz na nervy 😭

Ja jsem mela asi to stejne. Byla jsem i u gynekologa - vzdycky se to zhorsilo pri pohybu. Kdyz jsem si pak lehla, stale jsem mela vracejici se bolest jeste nekolik hodin. Asi te nepotesim, ale mi to trvalo pres 3 mesice. Nemohla jsem ani dojit z obchodu domu, brecela jsem bolesti po ceste. Nepomohlo fakt nic, gynekolog mi akorat zvysil davky magnesia (ucinek nula nula nic), ale nemuzu potvrdit, ze mas to stejne.