Bolesť vnútorného stehna v 31. týždni

kikadika
18. sep 2014

Ahojte, dievcata chcem sa opytat. Som v 31. tyzdni a uz asi tyzden- dva ma pobolieva prava noha, resp. stehno z vnutornej strany priamo v rozkroku. Je to taka pichlava bolest, hlavne ked sa obliekam, vyzliekam, dviham tu nohu. Ako keby som mala svalovicu, alé nemam mat z coho. Je to dost neprijemne. Chcem vediet, ci ste to niektora mala a co to moze byt. Moc dakujem za odpovede.

liz_lemon
18. sep 2014

@kikadika to bude asi roztahovanim lonovej kosti, aj mna to boli, hlavne ked lezim, tazko sa mi aj pretaca, ziadne rychle pohyby nemozem robit, ale to je normalne

sarlota1986
18. sep 2014

je to uplne normalne,ja som tak mala natiahnutu slabinu v 1.tehu ,ale moj dr.povedal,ze je to prirodzene toho,ze sa natahuje panva a maternica a tak tahaju vsetko ostatne.

amonda
18. sep 2014

@kikadika ja som v 27 tt a boli ma to rovnako,mna bolia obe strany...pripisujem to roztahovaniu panvy... mna bolia aj tie vonkajsie klby,niekedy az tak, zema ta bolest budi.

lubicaziv
20. sep 2014

Pripájam sa maminy. . Nna bolí tiež vnútorné ľavé stehno 🙂 dosť nepríjemné. .

adka1978
22. sep 2014

Podla mna Ta boli vnutorny klb. Mam to aj ja ako popisuje cca od 22tt......teraz som35 tt a stale to nepreslo. Cvicim, masirujem, termoforujem, davam jezka.....efekt nic. Tak zbizne cakam kedy skonci tehu......bola som milionkrat na pohotovosti, lebo nieekkedy sa ta bolest vystupnovala tak, ze som nemohla chodit, dali mi obstrek. Jedine co mi ceellkom zabralo bol kineziotaping, to su take pasky ktore sa nalepuju. Ide. Aj teraz vo stvrtok na to.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre