Bolesť zubov v deviatom mesiaci tehotenstva
Ahoj, myslite že má normálne ošetria aj v 9 mesiaci?
Ozval sa mi jeden zub kde už sa robili kanáliky a je na ňom korunka a teda dnes má to cely deň dosť boli.. zajtra budem volať zubárovi len sa obávam že čo so mnou vlastne spraví. Keďže cez korenovy cap a korunku vŕtať nebude, resekciu tiež nie no neviem asi len vytrhnúť.. do pôrodu mám cca 20 dni. Možno by som aj vydržala len sa skôr bojím že sa rozšíri nejaký zápal alebo čo..
v podstate ani neviem či to ide z toho skôr má boli medzizubny priestor ale teda pri jedení to dosť toboli tak neviem čo to je..
@anonym_autor lepšie opraviť teraz ako rodiť s bolesťou zubu a s malým.dietatom sa pôjde náročnejšie opravovať zub ako teraz
@mullerova46 áno však to si uvedomujem ja zajtra zavolám do ambulancie len sa skôr bojím toho či mi niečo spraví..všade čítam že sa zákroky robia len v 2 trimestri.. no ako naschval takto na záver komplikácia..
Urcite k zubarovi, anestezu mozes, lezat budes mierne na boku a spravia co treba.

@anonym_autor lepšie opraviť teraz ako rodiť s bolesťou zubu a s malým.dietatom sa pôjde náročnejšie opravovať zub ako teraz