icon

Bolesti brucha v 19. týždni

monika251224
9. dec 2025

Dobrý deň rada by som sa informovala ohľadom jednej ťažkosti čo ma začala trápiť pred nejakým časom.....Som tehotná monentálne 19tt dp teraz bolo všetko v poriadku ale pred nedávnom ma zacali trápiť bolesti brucha ktoré sa vyskitujú pod hrudnou kosťou a postupujú až do chrbta je to hrozná bolesť horšia ako porôd v prvom tehotenstve som takéto bolesti nemala......samozrejme som to kontaktovala s lekárom ale ten mi povedal že to može byť žlčníkový záchvat ale že s tým nevie nič spraviť po kým neprídem priamo v ten čas keď ten záchvat mám.....ak s takýmto niečim máte skusenosti prosím naozaj vas prosím o radu.....co mu sa vyhýbať lebo mastné vôbec nejem alebo akú tabletku v tehotenstve užiť aby som v tej bolesti vedela vôbec fungovať......naozaj ďakujem každému za radu🙂🙂

anonym_a70213
10. dec 2025

@monika251224 nemôže s tým nič urobiť, pokiaľ neprídeš priamo cez záchvat??? Uf, to je teda doktor 🤦Najskôr by som zmenila doktora a potom začal riešiť svoj problém, ktorý môže byť hocičo a nielen žlčník. O usg, o odbere krvi o vyšetrení už tento doktor počul? Aj také sa robí, aby sa zistila príčina bolesti.🤔😵‍💫

monika251224
autor
10. dec 2025
@anonym_a70213

@monika251224 nemôže s tým nič urobiť, pokiaľ neprídeš priamo cez záchvat??? Uf, to je teda doktor 🤦Najskôr by som zmenila doktora a potom začal riešiť svoj problém, ktorý môže byť hocičo a nielen žlčník. O usg, o odbere krvi o vyšetrení už tento doktor počul? Aj také sa robí, aby sa zistila príčina bolesti.🤔😵‍💫

@anonym_a70213 dakujem za odpoved ano po tomto co sa mi stalo uz hladam noveho doktora.....len som sa chcela unformovať vopred lebo ked ma tie bolesti chytia tak naozaj neviem co mam robit 😕😕

lia2022
10. dec 2025
@monika251224

@anonym_a70213 dakujem za odpoved ano po tomto co sa mi stalo uz hladam noveho doktora.....len som sa chcela unformovať vopred lebo ked ma tie bolesti chytia tak naozaj neviem co mam robit 😕😕

@monika251224
chod na pohotovost 🤷🏼‍♀️.

anonym_e33e7d
10. dec 2025

@monika251224 mne ten zlcnikovy zachvat sposobit predcasny porod ... pocas tych bolesti som sa otvorila a ani som o tom nevedela.. a zistila som to az na poradni... v 23 tt a o babatko sme bohuzial prisli 😭