Bolesti krížov a krv v moči v tehotenstve
Ahojte, som druhykrat tehotna. Problemy s bolestami v krizoch som mala uz aj v prvom tehotenstve priblizne od 6-7tt, mala som az krce, ktore potom presli. Pravidelne krv v moci a to aj ked som nemala ziadne bolesti. Neskor mozno okolo 20tt? Ja si to uz presne nepamatam, mi dcera tlacila na oblicku, bola som na urologii, kde mi dr urobil sono a teda ze dcera tlaci na oblicku a z toho nozem mat problem s krvou v moci a s bolestami v krizoch, ale nic viac so mnou dr neriesil. Od porodu som bolest v krizoch nemala. Teraz som na samom zaciatku tehotenstva a uz mi nastupuju bolesti krizov, pricom som len 4+2. Este na strednej som chodila na nefrologiu ale tiez mi nikto nic nezistil, ani nasledne pocas tehotenstva. Prosim stretol sa s tym niekto, pripadne ake vysetrenia ste podstupili mimo tehotenstvo, v tehotenstve? Zistili vam nejaku diagnozu? Dakujem.
@anonym_autor jednoznacne smer nemocnica. Lebo toto neni stav na pozorovanie. Ale na vysetrenia.
@kiki68 vysetrenia som mala, nefro pravidelne krv, moc, sono, urologia sono a moc, gynekolog pravidelne moc, krv, bola som aj u obvodnej, brala mi crp, krv, nikto nic nezistil. Uzavreli to ako mikroskopicku benignu hematuriu. Pricom to riesim uz roky a ziadne specialne vysetrenie. Asi sa sama nemozem dozadovat niecoho o com nemam vedomost, nie som odbornik a na vysetreniach som bola a nic sa nepreukazalo. Ja sama by som chcela poznat pricinu. Ale v nemocnic co urobia? Odoberu moc, spravia sono. To iste co v spec ambumancii alebo u obvodneho lekara
@kiki68 vysetrenia som mala, nefro pravidelne krv, moc, sono, urologia sono a moc, gynekolog pravidelne moc, krv, bola som aj u obvodnej, brala mi crp, krv, nikto nic nezistil. Uzavreli to ako mikroskopicku benignu hematuriu. Pricom to riesim uz roky a ziadne specialne vysetrenie. Asi sa sama nemozem dozadovat niecoho o com nemam vedomost, nie som odbornik a na vysetreniach som bola a nic sa nepreukazalo. Ja sama by som chcela poznat pricinu. Ale v nemocnic co urobia? Odoberu moc, spravia sono. To iste co v spec ambumancii alebo u obvodneho lekara
@anonym_autor tak ked mas zly stav, mozno s tym konecne zacne niekto robit aj viac …

@anonym_autor jednoznacne smer nemocnica. Lebo toto neni stav na pozorovanie. Ale na vysetrenia.