Bolesti po dlhom chodení v 21. týždni
Ahojte žienky. Som v 21 tt a dnes som bola trochu pobehať po obchodoch a nakoniec som sa zdržala nejaké 2 hodiny...🤭 A ako som prišla domov bolí ma veľmi chrbát a brucho... Mávate to aj vy, keď dlhšie pobehate/postojite????
@lellla No tak niesom sama.... Sme dopadli teda 🙈 Tak len vydržať musíme 😊😊
@janulka2805 veru áno 😂v prvom tehu mi dokonca tvrdilo brucho musela som užívať 3x3 tabletky magnézia denne a oddych ale keď som chodila aj len po Kauflande a prišla domov tak ma bolelo brucho hrozne 🙈našťastie sa nič nestalo a malý je zdravý a aj ja v podstate 😂
Som v 20tt a ano, ked viac chodim, bolia ma priserne krize, ale aj trochu podbrusko. Pri prvom to prislo az neskor, ale tak teraz musim byt aktivnejsia, tak je to asi tym 😅
@lellla aj mne tvrdne brucho veru, tiež beriem tabletky magnézia ráno a večer a poobede aj šumivé magnézium. No a dnes ako som domov prišla, tak sa ani vystriet nemôžem, len som sa vyvalila na gauč 😁😁
@janulka2805 Chrbat ani nie ale brucho ma bolelo. Mavala som take pichanie a tahanie kedykolvek so bola trochu dlhsie aktivna. Vzdy to preslo ked som si sadla.
No mňa veru každý deň niečo bolí... A také tahave bolesti v podbrušku tiež veľmi často... Tiež brucho, rôzne pichanie, chrbát.... No všetko 🤭😁V noci ani nevravím ako ma všetko bolí... Ale čakám dvojičky, mi asi tlačia všade... 😊Ale čo pre naše zlatíčka nevydržíme 😊🥰🥰

@janulka2805 ja som v 15tt a mám to od začiatku aj v prvom tehotenstve som mala...toto druhé som.dokonca zo začiatku po viacej behackach krvácala .. teraz sa to zlepšilo že nekrvacam ale keď veľa behám tak mám bolesti chrbát aj brucho 🙈