icon

Bolesti v 11. týždni

lellla
10. apr 2017

Ahojte.. Potrebujem poradit.. Zacinam sa obavat.. Som v 11tt a ked nieco robim ze upratujem alebo vysavam zacne ma dost boliet medzi nohami akoby panvove kosti alebo co... A potom ked aj nerobim tak este asi den dva ma pri sadani pichne spodok... Mam sa obavat niecoho zleho alebo to moze byt sposobene aj tym ze mam problemy s krizami Ado toho som tehu??! Prosim poraďte... Dakujem. Doktor ma dovcu tak knemu nemozem cil ani ist😔

petulik1991
10. apr 2017

Ja si myslim, ze taketo bolesti patria k zaciatkom tehu. Ono aj na konci to uz je zas ina kava 😀 Ak sa ti nieco nezda, porad sa s gynekologom

nini1010
10. apr 2017

No vies,co ti na to povedat...?pri najlepsej voli povzbudit ta nevieme nic o tom z coho pramenia tvoje bolesti.Bolesti mozu byt absolutne bezvyznamne a zaroven aj signalizujuce vazne veci.Neexistuje spolahlivy kluc na to ktora je ktora a z vlastnej skusenosti viem ze aj ked tehotenstvo prebieha uplne idilicky moze skoncit fatalne.co z toho vyplyva?ze ak mas nejake starosti zbehni radsej za lekarom ako pisat na konik,akurat co ta to moze zbytocne vystresovat a to je to co potrebujes najmenej.poradim ti len DAJ NA SVOJ INSTINKT.Ten je takmer neomylny a oplati sa ho pocuvat.

angelika88
10. apr 2017

Ak mas take bolesti pri cinnostiach,fyzickej namahe,kludne si daj magnezium,jednu tabletku,mozes ho uzivat aj pravidelne 2-3x denne 1-2 tablety podla potreby (som dr.)

sabinka54
11. apr 2017

@angelika88 ahoj, chcela by som sa opýtať,, som v 17TT a mam taky tlak pobolievanie v podbrusku, ležím na gynde. Dávajú mi dva krát magnézium inf, nospu im.dva krát, bojím sa aby sa niečo nestalo dieťatku. Prosím napíšte mi ďakujem

diana20
11. apr 2017

@lellla ja mam takéto bolesti aj pri menštruácii každý mesiac, podľa mňa je to normálne na začiatku, ale nikdy nevieš, treba radšej aspoň zavolať aj keď zastupujúcemu... alebo aj ísť, ja som zo všetkým sla v prvom tehotenstve keď som sa bála, aby som si bola istá, že je všetko v poriadku.

lellla
autor
11. apr 2017

Dakujem vam za vsetky rady... Veru urcite navstivim radsej doktora aby som sa tolko zbytocne nestresovala...

angelika88
11. apr 2017

@sabinka54 napisala som vam do internej posty