icon

Bolesti v 15. týždni tehotenstva. Sú normálne?

aglaonema
Dnes o 09:25

Ahojte. Nechcem zbytočne so všetkým behať ku gyn a tak asi potrebujem teochu ubezpečiť, že je všetko normálne. Už pár dní ma bolia slabiny dole, také akoby ťahanie, väčšinou pri chôdzi ak som dlho sedela/ležala. Plus ma občas aj pichne v podbrušku alebo mám také slabé kŕče či proste len nejaky neidentifikovateľný pocit v podbrušku. Je to počas tehotenstva normálne, že? Som už po dvoch stratách a jedna z nich bola presne v tomto období, tak sa bojím všetkého. Doteraz sa bábätko vyvíjalo správne, dokonca bolo tak tri dni cca aj väčšie podľa tabuliek. Tie dve straty boli kvôli poruche zrážanlivosti krvi, čo som teraz sledovaná u hemato a mám nasadený Clexan 0,8 a aspirin, tam sú výsledky zatiaľ tiež v norme... Na poradňu mám ísť o 8 dní... Tak len či ísť aj skôr alebo nestresovat az tak a ísť až pekne na dohodnutý termín...

anonym_001a59
Dnes o 09:32

Si po dvoch stratách …..hneď ráno by som sedela u gyn v čakárni

ludmilka2407
Dnes o 09:35

Ak nemas ziadne spinenie, krvacanie tak by to malo byt ok...pichanie/bolest v oblasti slabin je normalne, panva sa roztahuje

anonym_8a691a
Dnes o 10:21

@aglaonema ja mam za sebou 4 tehotenstva a teraz som v 26tt., ale v kazdom jednom som toto mala a to v roznych tyzdnoch, aj teraz ledva chodim, spodok podbruska, take pichanie, tahanie, akoby stahy, ale len na 1 mieste, raz vlavo, raz vpravo. Na poradni som bola vo stvrtok, vsetko bolo ok. Ked sa viac namaham, viac to citim. Ale ak sa Ti nieco nezda, treba sa dat ist pozriet,...