Bolesti v 15. týždni tehotenstva. Sú normálne?
Ahojte. Nechcem zbytočne so všetkým behať ku gyn a tak asi potrebujem teochu ubezpečiť, že je všetko normálne. Už pár dní ma bolia slabiny dole, také akoby ťahanie, väčšinou pri chôdzi ak som dlho sedela/ležala. Plus ma občas aj pichne v podbrušku alebo mám také slabé kŕče či proste len nejaky neidentifikovateľný pocit v podbrušku. Je to počas tehotenstva normálne, že? Som už po dvoch stratách a jedna z nich bola presne v tomto období, tak sa bojím všetkého. Doteraz sa bábätko vyvíjalo správne, dokonca bolo tak tri dni cca aj väčšie podľa tabuliek. Tie dve straty boli kvôli poruche zrážanlivosti krvi, čo som teraz sledovaná u hemato a mám nasadený Clexan 0,8 a aspirin, tam sú výsledky zatiaľ tiež v norme... Na poradňu mám ísť o 8 dní... Tak len či ísť aj skôr alebo nestresovat az tak a ísť až pekne na dohodnutý termín...
Ak nemas ziadne spinenie, krvacanie tak by to malo byt ok...pichanie/bolest v oblasti slabin je normalne, panva sa roztahuje
@aglaonema ja mam za sebou 4 tehotenstva a teraz som v 26tt., ale v kazdom jednom som toto mala a to v roznych tyzdnoch, aj teraz ledva chodim, spodok podbruska, take pichanie, tahanie, akoby stahy, ale len na 1 mieste, raz vlavo, raz vpravo. Na poradni som bola vo stvrtok, vsetko bolo ok. Ked sa viac namaham, viac to citim. Ale ak sa Ti nieco nezda, treba sa dat ist pozriet,...
@aglaonema presne toto mám aj ja už pár týždňov. Bolesť v slabinách akokeby som mala svalovicu 🙂 pichanie som sem tam pociťovala ešte skôr asi v tom 15 týždni a potom to úplne prestalo a začali tie slabiny. Teraz som v 24tt a stále to pretrváva. Čítala som si o tom że to spôsobuje tlak rastúcej maternice na panvu a svaly , napinanie väzov maternice. Je to proste spojené s tehotenstvom a hormónmi
Ak máš pochybnosti a obavy tak skús sa opýtať svojho gynekológa
@aglaonema ja mam za sebou 4 tehotenstva a teraz som v 26tt., ale v kazdom jednom som toto mala a to v roznych tyzdnoch, aj teraz ledva chodim, spodok podbruska, take pichanie, tahanie, akoby stahy, ale len na 1 mieste, raz vlavo, raz vpravo. Na poradni som bola vo stvrtok, vsetko bolo ok. Ked sa viac namaham, viac to citim. Ale ak sa Ti nieco nezda, treba sa dat ist pozriet,...
@anonym_8a691a písala som svojej gyn a navrhla mi, že môžem zajtra prísť na kontrolu, tak dúfam len, že maličké je ok
@aglaonema presne toto mám aj ja už pár týždňov. Bolesť v slabinách akokeby som mala svalovicu 🙂 pichanie som sem tam pociťovala ešte skôr asi v tom 15 týždni a potom to úplne prestalo a začali tie slabiny. Teraz som v 24tt a stále to pretrváva. Čítala som si o tom że to spôsobuje tlak rastúcej maternice na panvu a svaly , napinanie väzov maternice. Je to proste spojené s tehotenstvom a hormónmi
Ak máš pochybnosti a obavy tak skús sa opýtať svojho gynekológa
@niki35 trochu si ma upokojila....písala som svojej gyn a navrhla mi, že môžem zajtra prísť na kontrolu, tak dúfam len, že maličké je ok
Ja som mala pri vsetkych 3 bolesti v podbrusku no a pri poslednom to trvalo, velmi dlho a velmi intenzivne, ale p otvojich stratach by som sla bars aj na pohotovosť
Ja som mala pri vsetkych 3 bolesti v podbrusku no a pri poslednom to trvalo, velmi dlho a velmi intenzivne, ale p otvojich stratach by som sla bars aj na pohotovosť
@anonym_8150df keď ja mám problém rozlíšiť úrovne bolesti akosi... Mám vyšší prah bolesti skrz jeden úraz a to, že som si na bolesť proste zvykla a teda si vždy myslím, že to je nič čo vnímam, že veď viem fungovať a iné ženy popisujú neskutočne bolesti a že vtedy idú na pohotovosť... A vždy si myslím, že ma budú pokladať len za hysterku, ktorá ich otravuje s bežným diskomfortom 😔
@anonym_8150df keď ja mám problém rozlíšiť úrovne bolesti akosi... Mám vyšší prah bolesti skrz jeden úraz a to, že som si na bolesť proste zvykla a teda si vždy myslím, že to je nič čo vnímam, že veď viem fungovať a iné ženy popisujú neskutočne bolesti a že vtedy idú na pohotovosť... A vždy si myslím, že ma budú pokladať len za hysterku, ktorá ich otravuje s bežným diskomfortom 😔
@aglaonema to nič nemení na situácií, aký máš prah bolesti, raz mám bolesti v podbrušku počas tehotenstva, idem to riešiť, radšej 100x zbytočne, ako raz, keď bude neskoro
@aglaonema to nič nemení na situácií, aký máš prah bolesti, raz mám bolesti v podbrušku počas tehotenstva, idem to riešiť, radšej 100x zbytočne, ako raz, keď bude neskoro
@anonym_8150df bola som dnes nakoniec... Bábätko je ok a skontrolovala aj krcek, že všetko v poriadku... Mám si kúpiť magnézium na kŕče, že tie sú zrejme len z rastu maternice, lebo nevidí žiaden iný gynekologicky dôvod...

Si po dvoch stratách …..hneď ráno by som sedela u gyn v čakárni