Bolesti v 17. týždni tehotenstva
Ahojte,
Príkladam obrázok kde má boli. Začalo to dnes. Najviac to cítim okolo bedrových kĺbov a to je taká zvláštna bolesť je taká tupá. A v ostatných častiach je to take pichanie. Ešte som sa s tým nestretla. Môže to súvisieť s rastom maternice?
Krčok mám v poriadku. Bola som včera na vyšetreni kvôli špineniu. Tak krčok sa neskracuje to mi hneď doktor povedal.

@anonym_autor vsetko sa ti natahuje…. a este bude… je to ok..;)
@sihe ďakujem ja som sa zľakla že mam niečo z bedrovými kĺbmi 😂 lebo takúto bolesť som ešte nemala.. a už sa mi aspoň vysvetľuje pichanie čo už týždeň cítim v okoli lonovej kosti že to je asi z toho.
No ...toto ma začalo bolieť v auguste a nevyspala som sa kvôli tomu do konca januára...a po pôrode to síce hneď prestalo bolieť, ale s bábätkom sa už tiež nedá spať 😂 Naťahujú sa Ti väzy, normálna vec, neboj sa.
No ...toto ma začalo bolieť v auguste a nevyspala som sa kvôli tomu do konca januára...a po pôrode to síce hneď prestalo bolieť, ale s bábätkom sa už tiež nedá spať 😂 Naťahujú sa Ti väzy, normálna vec, neboj sa.
@michaela329 tak má čaká príjemná zábava 😂 tiež ta to tak skoro chytilo? Lebo ja som skôr našla že až okolo 25 týždňa tak som prekvapená.
@michaela329 tak má čaká príjemná zábava 😂 tiež ta to tak skoro chytilo? Lebo ja som skôr našla že až okolo 25 týždňa tak som prekvapená.
@anonym_autor no veru skoro, spávala som ako princezná na hrášku kvôli tomu - kopa vankúšov

@anonym_autor vsetko sa ti natahuje…. a este bude… je to ok..;)