icon

Bolesti v 36. týždni: Je to začiatok pôrodu?

ruzenakovacova
26. jan 2024

Som 36+4tt a mam pocit tvrdeho brucho a nieco ako menstruacia take mensie navaly .......boli velmi v roskroku tlaci mi na mechur chcela by som sa vas opytat ci to ma byt nieco ako zaciatok porodu🙄🙄
Bojim sa

kvadrinkaaa
26. jan 2024

@ruzenakovacova daj si horúcu sprchu a potom si ľahni. Sleduj si tie bolesti. Keby to bolo kontrakcie, tak su pravidelne. V rozkroku boli aj mna, rozťahuje sa ti panva a pripravuje na pôrod. Ja som 36+6 a taktiež mi častejšie tvrdne brucho.

lneviemmeno
26. jan 2024

@ruzenakovacova presne toto mavam casto, bola som kvoli tomu 2x na pohotovosti a nic to nebolo, len poslickovia pravdepodobne. keby to su uz kontrakcie urcite neprejdu a skor sa to zhorsuje, ja uz pre istotu vzdy cakam a dam si teplu sprchu. ja som uz 38tt

ruzenakovacova
autor
26. jan 2024

Dakujem vam za rychle a dopre otporucene otpovede ......mna us pobolieva inac aj konecnik pri tych navaloch ma don picha

wera_ga
27. jan 2024

@ruzenakovacova no to poznám aj mňa už všade bolí, pichá.. som o týždeň menej ako ty ale už by som sa nenahnevala keby to prišlo, niekedy keď začnem mať posličkov tak sa už aj poteším a ono to vždy prejde 🤦 aj pri dcére to tak bolo od 36. týždňa a prišla na svet na termín presne.. už sa cítim ako veľryba na suchu 😵😂 ale dáme to, vydržíme 💪

wera_ga
27. jan 2024

@ruzenakovacova inak na tie kŕče aj do konečníka mi pomáha len magnézium tak skús snáď to bude lepšie 👍