icon

Bolesti v podbrušku a krížoch v tehotenstve

klarka2122
9. máj 2025

Ahojte baby mala niektorá z vás poprosim o radu čo mám robiť mam bolesti pod bruška aj v krížoch nie silné da sa to zvládnuť ale sú nepríjemné podľa tehotenskej kalkulačky som treťom týždni +3 dní mam navštíviť doktora podľa vás je to vážne ale je to v tehotenstve normálne keďže mám ešte dve deti o ktoré sa treba starať som vkuse na nohy som v stále v pohybe teraz neviem ze či to je aj s toho že nemám ani oddych som dosť vyčerpaná alebo je to bežné v tehotenstve mam za sebou tri pôrodu ale takto som sa ešte necítila podľa vás mam navštíviť doktora alebo ?😐🤔🤔

balerina2025
9. máj 2025

moja, ved sa meni cele telo. mna boleli aj chlpi.

klarka2122
autor
9. máj 2025
@balerina2025

moja, ved sa meni cele telo. mna boleli aj chlpi.

@balerina2025 vieš moja ja viem že sa mení cele telo ale mam obavy ale dakujem za radu ❤

biglovemom
9. máj 2025

Ja som bola 3x tehotna .
2x potrat a zakazdym bolest Krizov a podbruska 🤷🏼‍♀️ to je moja skusenost .U inej zeny to je zas normalne .
Je to uplny zaciatok tehotenstva , hop Alebo trop

balerina2025
9. máj 2025
@klarka2122

@balerina2025 vieš moja ja viem že sa mení cele telo ale mam obavy ale dakujem za radu ❤

@klarka2122 pozri bolieť ta bude stále dačo ale ak ti mam poradiť, sleduj ci nekrvácaš. a ci nemáš extrému bolesť, ale ze silnú...a hlavne silne krvacanie

katkabg
9. máj 2025
@klarka2122

@klarka2122 ajoj aj ja som uuuplne na zaciatku 🩷 po 16 rokoch opat tehula.Tusim niaky 4-5tt.Mala som aj spinenie 5 dni,nasadil mi lieky a povedal bud zaberu a prestane to alebo sa spusti menstr.Nastastie prestalo a v utorok som znova na prehliadke nech vidime ako sa veci maju.Minule bolo vidno len niaku bodku.Aj mna dnes akoby mechur boli,inak som v poho.Len sa tiez strachujem trochu.Nechcem sa zbytocne tesovat

balerina2025
9. máj 2025
@biglovemom

Ja som bola 3x tehotna .
2x potrat a zakazdym bolest Krizov a podbruska 🤷🏼‍♀️ to je moja skusenost .U inej zeny to je zas normalne .

@biglovemom to je ale prirodzena bolest zien pri tom co sa zacina maternica rozpinat. krize a podbrusko....

klarka2122
autor
9. máj 2025
@katkabg

@klarka2122 ajoj aj ja som uuuplne na zaciatku 🩷 po 16 rokoch opat tehula.Tusim niaky 4-5tt.Mala som aj spinenie 5 dni,nasadil mi lieky a povedal bud zaberu a prestane to alebo sa spusti menstr.Nastastie prestalo a v utorok som znova na prehliadke nech vidime ako sa veci maju.Minule bolo vidno len niaku bodku.Aj mna dnes akoby mechur boli,inak som v poho.Len sa tiez strachujem trochu.Nechcem sa zbytocne tesovat

@katkabg Bože naozaj moja 😟 vieš ja chvála bohu nemám krvácanie ani špinenie zatiaľ bože chráň ale na wc chodím dosť často mechúr ma neboli len ten moč mam niekedy citim že je až dosť teplý pri vyčuraní sa a mam mierne bolesti pod bruška zatiaľ je to iba také bolesti že sú iba nepríjemné vieš ale asi v pondelok pôjdem k doktorovi teraz sa naozaj bojím 😟

klarka2122
autor
9. máj 2025
@biglovemom

Ja som bola 3x tehotna .

@biglovemom nestraš ma moja prosím 😟

tannia197
9. máj 2025
@klarka2122

@klarka2122 Je to prirodzena bolest, avsak ak sa velmi bojis tak by som zasla k zenskemu nech pozrie sono ci je vsetko v poriadku. Drzim palce 🍀

klarka2122
autor
9. máj 2025
@tannia197

@klarka2122 Je to prirodzena bolest, avsak ak sa velmi bojis tak by som zasla k zenskemu nech pozrie sono ci je vsetko v poriadku. Drzim palce 🍀

@tannia197 ďakujem moja za radu určite pôjdem k doktorovi ❤

katkabg
9. máj 2025
@klarka2122

@katkabg Bože naozaj moja 😟 vieš ja chvála bohu nemám krvácanie ani špinenie zatiaľ bože chráň ale na wc chodím dosť často mechúr ma neboli len ten moč mam niekedy citim že je až dosť teplý pri vyčuraní sa a mam mierne bolesti pod bruška zatiaľ je to iba také bolesti že sú iba nepríjemné vieš ale asi v pondelok pôjdem k doktorovi teraz sa naozaj bojím 😟

@klarka2122 oooo aj ja ked som robila testy,vsetky boli pozitiv plus som si sama zasla a zaplatila krvny test kde ukazalo hcg.A doktm som slaa do tyzdna ly gyn,tak som mala slabe spinenie.Predpisal mi dufaston a estrofem a prestalo to po 5 dnoch.Tak pevne verim ze sa ta fazulka udrzala.Mna hrozne prsia bolia,a tiez stale na wc chodim.Mam 40r.a davno som bola tehu.A ine mat dieta v 24r.a ine je 40r 😅 ja len chcem.aby bolo vsetko.

katkabg
9. máj 2025
@klarka2122

@klarka2122 a ja som mala strasnu bolest krizov a podbruska v case ked som mala dostat menstr.ale nastastie nedostala a vsetka bolest presla.No som Pn kde pise,hroziaci potrat cize som na rizikovom

klarka2122
autor
9. máj 2025
@katkabg

@klarka2122 oooo aj ja ked som robila testy,vsetky boli pozitiv plus som si sama zasla a zaplatila krvny test kde ukazalo hcg.A doktm som slaa do tyzdna ly gyn,tak som mala slabe spinenie.Predpisal mi dufaston a estrofem a prestalo to po 5 dnoch.Tak pevne verim ze sa ta fazulka udrzala.Mna hrozne prsia bolia,a tiez stale na wc chodim.Mam 40r.a davno som bola tehu.A ine mat dieta v 24r.a ine je 40r 😅 ja len chcem.aby bolo vsetko.

@katkabg ďakujem za radu vieš som ešte mladá mam iba 28 rokov ale toto dieta je tri roky za sebou som tehotna 🙈🙈myslím tym že doma mam ročného chlapčeka aj dvoj ročného a ďalší je na ceste ale pri týchto dvoch som nemala taký problém tehotenstvo všetko som zvládala mala som bolesti v krížoch ale to už ked som bola treťom trimestri podľa mňa to je už niečo iné ale teraz som iba treťom týždni skoro štvrtom a už dačo preto sa bojím podľa teba myslíš že je to vážne alebo je to normálne že sa mi maternica rozťahuje ?🤔

klarka2122
autor
9. máj 2025
@katkabg

@klarka2122 a ja som mala strasnu bolest krizov a podbruska v case ked som mala dostat menstr.ale nastastie nedostala a vsetka bolest presla.No som Pn kde pise,hroziaci potrat cize som na rizikovom

@katkabg takže si rizikovom tehotenstve?😐

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
katkabg
9. máj 2025
@klarka2122

@katkabg ďakujem za radu vieš som ešte mladá mam iba 28 rokov ale toto dieta je tri roky za sebou som tehotna 🙈🙈myslím tym že doma mam ročného chlapčeka aj dvoj ročného a ďalší je na ceste ale pri týchto dvoch som nemala taký problém tehotenstvo všetko som zvládala mala som bolesti v krížoch ale to už ked som bola treťom trimestri podľa mňa to je už niečo iné ale teraz som iba treťom týždni skoro štvrtom a už dačo preto sa bojím podľa teba myslíš že je to vážne alebo je to normálne že sa mi maternica rozťahuje ?🤔

@klarka2122 ja som tiez takto mala ale mne sa spustilo potom aj spinenie.A nakolko som robila a stala 10hodin na nohach mohlo to byt aj tym.A doktir mi jednoducho povedal ze ta bodka bud odide alebo sa udrzi.Mna vuac stresovalo to ze ci to neni mimomaternic.tehu.Ale teraz uz som fajn tak hadam v utorok budu len dobre novinky a hadam uz uz aj daco uvidime

balerina2025
9. máj 2025

ze krvacanie je zle.

klarka2122
autor
9. máj 2025
@balerina2025
Odpoveď bola zmazaná

@balerina2025 vieš nie že nemám naštudovane práve že som už porodila viem aké sú problémy v tehotenstve ale tomu nerozumiem ze prečo na začiatku vieš bojím sa aby nešlo o niečo vážnejšie a ďakujem ti za radu určite pôjdem na prehliadku ❤

klarka2122
autor
9. máj 2025
@balerina2025

ze krvacanie je zle.

@balerina2025 to viem že krvácanie je už naozaj zle ale bože chráň zatiaľ nič také žiadne krvácanie

balerina2025
9. máj 2025
@klarka2122

@balerina2025 vieš nie že nemám naštudovane práve že som už porodila viem aké sú problémy v tehotenstve ale tomu nerozumiem ze prečo na začiatku vieš bojím sa aby nešlo o niečo vážnejšie a ďakujem ti za radu určite pôjdem na prehliadku ❤

@klarka2122 ja som to riešila s lekárom, ale ako 1 rodička. mala som strach sa pohnúť.

katkabg
9. máj 2025

Moja mamina mala menstr.do 4mesuaca tehu ked ma cakala a hla tu som 🤩

balerina2025
9. máj 2025
@klarka2122

@balerina2025 to viem že krvácanie je už naozaj zle ale bože chráň zatiaľ nič také žiadne krvácanie

@klarka2122 drzim vam palce ale aj ked tu zeny pisali ze mali kazde teho ine.
podla mna ked sa bojis normalne sa opytaj svojho gyndosa.
viem ze krvacanie je zle. ale bolesti su rozne. ved tvoje telo sa 3 x meni, a to je co povedat.
drzim palce
a urcite sa pri detoch setri.

balerina2025
9. máj 2025
@klarka2122

@klarka2122 pri 2 detoch sa urcite sleduj a chapem pochybnosti, lekar sa nevyjadril k tomuto? lebo okolo 2 deti vela prace...

klarka2122
autor
9. máj 2025
@balerina2025

@klarka2122 drzim vam palce ale aj ked tu zeny pisali ze mali kazde teho ine.
podla mna ked sa bojis normalne sa opytaj svojho gyndosa.
viem ze krvacanie je zle. ale bolesti su rozne. ved tvoje telo sa 3 x meni, a to je co povedat.
drzim palce
a urcite sa pri detoch setri.

@balerina2025 ďakujem krásne ale bože chráň zatiaľ az tak vážne to nie je zatiaľ som nemala žiadne krvácanie ani špinenie

biglovemom
9. máj 2025
@klarka2122

@biglovemom nestraš ma moja prosím 😟

@balerina2025 Preto pisem u inej zeny to moze byt uplne normalne
@klarka2122 nechcem strasit 🤗

katkabg
9. máj 2025
@klarka2122

@katkabg takže si rizikovom tehotenstve?😐

@klarka2122 ano som na rizikovom...na pn mi pise...hroziaci potrat

balerina2025
9. máj 2025
@klarka2122

@balerina2025 ďakujem krásne ale bože chráň zatiaľ az tak vážne to nie je zatiaľ som nemala žiadne krvácanie ani špinenie

katkabg
12. máj 2025
@klarka2122

@klarka2122 ahoooj tak ako si na tom 🩷