Bolesti žalúdka v tehotenstve
Dobrý deň , ja sa chcem opýtať nakoľko som 8tt a trápia ma neskutočne bolesti brucha a žalúdka , dotoho mám problémy zo zapchou boli mi odporúčané najake probiotiká prikladám fotku , nemáte s tým niekto skúsenosť či to pomáha alebo nejaké poprípade rady ako zlepšiť trávenie a vyhnúť sa neustálim krčom po jedle, po zjedeni ovocia sa to ešte 100 krat zhorší , som prvorodička čiže nemám vôbec s tým skúsenosti no hrozne ma to obmedzuje. Ďakujem

Toto mne odporicili v 3trimestry
@erikagarancovska probiofix je dobry, brala kamoska v tehu, ma crohna. Ja som mala ine, tu v AT nemas probiofix, v 11tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva ( dostala som od syna nieco)
@erikagarancovska tie probiotika vyskusaj, mne na zaciatku s krcami a bolestami pomohlo byt neustale najedena, nieco lahke, nedrazdive a harmancekovy caj a mineralka fatra, ale pit len po trosku, nie vela denne.. boli to hrozne neprijemne bolesti :(

@erikagarancovska ja s trávením bojujem asi 3r odkedy som schytala nejaky virus nato intoleranciu na mlieko zapal.pazeraka atd same alergi3 takze lekari ze mam skusat.co mi sadne🤦♀️ jeden den mi to moze sadnut druhy den nie....co sa tyka tehu som isla do druhého mala.som.asi 3 koliky raz som myslela ze zachranku si.volam....
V lekarni mi odporučilali buscopan ze pri akútnych 1 2 dni.mozem.si dat.pocas tehu...prve tyzdne som.davala.si aj bezne si davam mimo.tehu GASTROCYNESINE bomba vec aj ked je zle od zaludka aj na bolest mi zaberal ak bol velmi podráždený zaludok tak buscopan som.si dala a espumisan 2tbl naraz ;) zatiaľ takto riešim