Bolestivé symptómy v prvom trimestri tehotenstva
Ahojte,
Som tehotna v 5tt. Ide o to, ze mam strasne bolesti akoby som prechladla. Bolia ma vajecniky, krize. Dokonca niekedy citim vajecniky ze ma palia.
Mam 3 den extremne silnu migrenu, picha ma vo vajecnikoch. Zvysenu teplotu mam uz par dni, druhy den zavrate..
Mam za sebou prve tehotenstvo potrat bol okolo 5 tyzdna. Druhe tehu bolo rizikove a pretrpela som si dost, ale mam zdravu dcerku.
Od zaciatku mi je vsak strasne zle..
Gynekologicka ma odmietla vysetrit, s tym, ze na ultrazvuk je skoro, ona mi nepomoze
@veronikavathi preco odmieta ? Ja som bola na pohotovosti v 5t a par dni nepamätám kedze som zacala mierne krvacat. Na usg bolo pekne vidiet aj ked plod bez akcie srdca a tiez vylucili mimomaternicove tehu. Ked tak choďte na pohotovost ;) alebo si chodte sadnut ku svojej gyn ze mate silne bolesti
Ale.zaklad je ci mate.silne pozitivne tehu testy
@veronikavathi ked ta nechce vysetrit a necitis sa dobre,plus si mala take problrmy uz aj predtym chod normalne na pohotovost
si isto tehu? mozes mat aj infekciu.
@majamat ano vyslo mi to aj z testu aj z krvi prave
@veronikavathi dobre, nejake znamky infekcie si nemala?
bolesti v tehu byt mozu, dokonca mozu byt aj trosku neprijemne, ale asi by nemali byt tak extremne silne.
ta teplota zavrate, no tzako povedat. su to prejavy infekcie, ale aj hormonalnych zmien.
ak ta nechce dr vysetrit, mozno by si mohla skusit cez pohotovost. aj ked tehu este neuvidi, no infekciu by vylucit mala.
@veronikavathi aké si mala hcg v krvi?
Išla by som určite na pohotovosť a nenechala sa odbiť ...mne ako prvé napadlo že môže ísť o mimomaternicové. :( a následne zmeniť gynekológa! Držím palce. 🍀
Akože nič neuvidí? Práveže uvidí či je tam kde má byť, išla by som na pohotovosť a zmenila lekárku. Mimomaternicove môže dopadnúť veľmi zle.
@evaachesa dakujem, ano zmenit gynekologa musim, pretoze toto nie je naozaj v poriadku. A moze byt mimomaternicove aj ked nekrvacam? Citala som o tom nieco, ale vsade sa pisalo o krvi
@evaachesa dakujem pekne, ano budem musiet ist na pohotovost, len si hovorim ze ako si moze byt dr ista ze som ok aj ked mam taketo symptomy a ona ma odkopne s tym, ze ked pridem nic neuvidi…
@veronikavathi keď som mala ja mmt, nemala som absolútne žiadne príznaky. Vôbec nič okrem pomaly stúpajúceho hcg a pomaly silnejucich testov. Takze áno, moze byt aj bez krvácania.
@veronikavathi určite nečakajte ,bežte na pohotovosť,tam Vás musia vyšetriť
@veronikavathi určite môže aj bez krvácania. Včera si nebola na pohotovosti? Ak je to mimomaternicové tak každá minúta je drahá.🙏 Držím palce a napíš ako si dopadla. Dúfam že sa len mýlime a je všetko v poriadku...no je potrebné to potvrdiť a nebyť v neistote. Gynekologičku by som okamžite menila. Skús pohľadať nejakú podľa recenzií.

Brala ti odber hcg alebo si si robila testy? Tmavli pekne? Toto celkom sedí aj na príznaky mimomaternicového tehotenstva. Nechcem samozrejme strašiť, môže byť že je to niečo úplne iné.. Ale určite je to hodné vyšetrenia, keď sa takto cítiš. Nenechaj sa odbiť. Držím palce nech je všetko v poriadku 🙏