icon

Borelióza od prvého trimestra

janka_mu
4. apr 2016

Ahojte dievcata, preskumala som tu uz konika poriadne, ale moj pripad je taky specificky, ze som zalozila diskusiu. Od zaciatku tehotenstva sa na mna lepili cudne choroby, zvysene teploty, unava, bolesti klbov. Nakoniec mi na konci prveho trimestra bola diagnostikovana borelioza. Tvrdia, ze pravdepodobne akutna. Babatko sa na prvom sone javilo uplne v poriadku, ale mne je velmi zle. Mam uz aj antibiotika, ale neevidujem, ze by som mala niekedy za poslednych aj 5 rokov kliesta. Chcela som sa opytat, ci nepoznate niekoho, pripadne, ci samy nemate skusenost s touto diagnozou. Hlavne ma zaujima ako dopadlo tehotenstvo a ci bolo babatko zdrave. Na nete je velmi malo informacii k vplyvu boreliozy na plod. Som z toho velmi nestastna a uz sa snazim ziskavat informacie odkial to len ide. Vopred dakujem za akekolvek skusenosti.

Strana
z2
maruska.s
23. júl 2019

Moj manzel mal boreliozu, cca pred 4rokmi. Citil sa taky bez energie, pri vsetkom sa strasne spotil, boleli ho klby. Mal tiez 3tyzdne atb, ale chvala Bohu sa z toho dostal. O vplyve na babatko neviem nic, ale manzel sa vyliecil uplne...

kiki23
30. máj 2020

@janka_mu prosím ťa, môžem sa spýtať ako ti to nakoniec dopadlo? Čo bábo? Ste zdravý?

janka_mu
autor
26. jún 2020

@kiki23 Ahoj, áno bábätko sa narodilo v poriadku, dnes je z neho už skoro štvorročná sibalka. A mne zmizlo všetko pôrodom a naslednou úpravou stravy.

clinty
3. júl 2023

@luluncek ahoj v ktorom tyzdni ste to cca mali? a ako ste dopadli 🙂

Strana
z2